Islam

Politiker på venstresiden: «Ikke en millimeter av dette landet skal tilhøre islam!»

- Bønnerop fra moskeer? Tror dere vi er dumme i hodet?

Markus Allard (30) kan islam. Debatten i kommunestyret i Örebro handlet nylig om man skal tillate bønnerop fra moskeer. Blant andre Liberalerna talte vennlig for dette, og dette fikk Allard til å fyre av en ytterst sjelden kanonkade. På det aller sterkeste advarer han mot islamiseringen som pågår i hele Sverige.

«Jeg er så jævla trøtt»

Allard kommer opprinnelig fra det sosialistiske Vänsterpartiet. Etter valget i 2018 stiller han for Örebropartiet i kommunestyret. Partiet har også en annen representant på innsiden av kommunestyret, ingen ringere enn den tidligere politimannen Peter Springare, som ble «verdenskjent» i Skandinavia etter at han fyrte av følgende på Facebook i 2017: «Jag är så jävla trött.» Han fortsatte slik:

Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen, igen, igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak, Irak, Turkiet, Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

«Vår neste statsminister!»

Den langt yngre politikeren, Allard, må sies å gå i fotsporene til Springare, og vel så det. Allard kan islam, han ser hvordan Brorskapet har posisjonert seg i sentrale posisjoner i Sverige. De vinner hele tiden terreng. Nå er det nok. «Ikke en millimeter» til islam i Sverige. «Hva er det dere holder på med?»

«Tror du vi er dumme i hodet?» hamrer Allard løs, og gir klar beskjed om hvem han og partiet står sammen med: de som har flyktet fra islamismens undertrykkelse og som vil ha fred og trygghet: «De som ikke vil høre noen Allahu Akbar i noe jævla utrop.»

Allard får bred støtte i kommentarfeltet på YouTube:

Eva Roos For 1 uke siden

Vilken kille !!!! Han bara måste röstas fram… han ser ju verkligheten och vill göra något åt den…det här ,mina vänner; är Sveriges framtida Statsminister. Tummen upp för Dig Markus Allard. Vilken tur för Sverige att du engagerar dig!..Inte fy skam att även Peter Springare finns med dig <3

Köble For 1 uke siden

Gud, jag tror inte på mina ögon och öron. Det är sant att höra detta, någon står äntligen upp och vågar säga! Detta är en enorm djärvhet i svensk politik. Äntligen, tiden kommer!

johnny johansson For 1 uke siden

Den här killen är vår nästa statsminister!

Ja, bedre enn å være venstre- eller høyreorientert er å være velorientert, et gammel slagord i HRS.

Ser vi en oppvåkning blant unge politikere?

God fornøyelse!