Politikk

Sett krisestab, Erna! For målet er åpent

Erna og Siv har fått en gyllen mulighet mellom hendene etter at Venstre og KrF presset dem til å hente hjem en IS-kvinne og hennes barn. Innfør dagbøter for foreldre som har dumpet barna sine i 3. verden. Ta deretter omsorgen fra dem og bruk lovverket til å straffe de samme for frihetsberøvelse. Nok er nok.

Det uverdige politiske spillet kan ikke fortsette. Regjeringen ble i fjor høst tvunget av Venstre og KrF til å prioritere å arbeide for å hente ett (1)  barn til Norge. Nå er minimum en kvinne (kanskje to) og hennes to barn på vei til Gardermoen.

Ett angivelig sykt barn, som utenriksminister Søreide understreket gang på gang på tirsdagens pressekonferanse. Regjeringen visste altså ikke om barnet er sykt da beslutningen om å hente gutten (5), søsteren (3) og IS-moren til Norge. 

Åpent mål

Situasjonen nå er et politisk åpent mål. Hvis man virkelig bryr seg om lidende barn, da. For det er jo det kortet, den virkelige essen, som Trine og Kjell Ingolf har viftet med i hele prosessen. En gutt er syk, alvorlig syk, og nå må vi vise humanitet.

Alle med noe kunnskap på innvandringsfeltet kjenner stanken fra kloakken. Det hele er et kvalmende politisk spill fra Venstre og KrF sin side. Og mediene. For hadde ikke Aftenposten og NRK hatt sine politisk hender på rattet og løftet frem dette ene barnet, så hadde verken Trine eller Kjell Ingolf overhodet brydd seg. Men takket være disse politiserte mediene og alle andre klakører i prestekrager og den humanitære industrien, så øynet de to nevnte en politisk gevinst. Det er akkurat så råttent det hele er.

Nå bør FrP og Høyre anført av Erna spille ballen over på deres banehalvdel, og der er målet helt åpent nå. Keeperne Trine og Kjell Ingolf har selv parkert seg på spillerbenken. Da er oppskriften denne:

  1. Forlange at alle barn som er dumpet, og dertil registrert ved navn i Norges kommuner, angivelig et sted mellom 400 – 1.400 barn og unge, skal hentes hjem til Norge. Nå!
  2. Dersom herværende foreldre nekter å samarbeide, ilegge dem dagbøter sporenstreks. Dere har støtte fra Ap, altså er det flertall i Stortinget hvis FrP og Høyre tar roret og prioriterer etter et realpolitisk og humant kompass.
  3. Sørge for at foreldre som har utsatt barna for traumatiserende opphold på eksempelvis koranskoler, hindret dem i å leve et liv i frihet med venner og skolegang her, frarøvet dem alle – alle – muligheter til å ruste seg til et godt voksenliv i Norge, – med mye mer – straffeforfølges. Et tips om anvendelig lovverk: frihetsberøvelse og grov omsorgssvikt. For foreldre som dette behandler ikke egne barn på denne måten fordi at de vil barnets beste, slik NRKs Atle Bjurstrøm åpent mer enn antydet 10. januar i Dagsrevyen. Nei, foreldre som dette tyr til slike grove overgrep for å sikre egen og klanens ære. Et enkeltindivids ve og vel er underordnet deres kollektive egoisme.

Sett krisestab!

La dette være en begynnelse, Erna og Siv. Vi skal gi dere flere tips om barn som trenger krisestab, som jenta til en mor som sendte oss melding på Facebook i går. Kvinnen er helnorsk og fødte et barn i Norge. Barnefaren er fra et nordafrikansk land. For nesten ti år siden kidnappet han barnet, da i tidlig skolealder, og reiste hjem med det. Moren har i alle disse årene kjempet for å få barnet sitt tilbake til Norge. Hun er utslitt, hun forteller om selvmordstanker. Hun har kjempet og kjempet for å få holde rundt sitt elskede barn i alle disse årene. Hun møter kun veggen. Gang etter gang. Den brutale veggen.

Hun spør oss om hjelp. Hun sier nemlig at myndighetene kun kommer med tomme unnskyldninger og bortforklaringer når hun ber om hjelp. Hun sier de ikke ser barnet hennes, men at de ser IS-barna, fortsetter hun. Vi kan ikke annet enn å spille ballen videre til dere, Erna og Siv: kan dere vennligst sette krisestab for å få dette barnet, født i Norge i motsetning til IS-kvinnens barn, hjem til sin mor? Ville ikke dette vært en virkelig human prioritering?

Vi kjenner det politiske spillet. Vi vet derfor at ingenting av dette over her kommer til å skje. Nå er spillet videre om FrP skal fortsette i regjering eller ei, og mediene gnir seg i hendene, for er det noe disse aktivistene ønsker, så er det at FrP forlater kontorene. Da vant de igjen, mener de. Sirkus AS Norge på sitt «beste».

Trenger en ny domstol

Så ikke tro at en eneste mikrofon rettes mot de ansvarlige politikerne i forhold til alle de dumpede barna – født i Norge – eller alle de kidnappede barna – født i Norge.

Velkommen til det uverdige spillet der det hele handler om egen karrière.

Vi kunne trenge en ny domstol i Norge. En domstol der de ansvarlige politikerne settes på tiltalebenken: Foretok dere vedtak på vegne av det beste for Norge, på vegne av det beste for de mange barna, eller på vegne av det beste for dere selv?