Innvandring

Fantastisk respons! Nå siste sjanse

Vi tilbyr i dag og i morgen igjen boken "Men størst av alt er friheten" til 99,- pluss frakt. Etterspørselen av boken så langt har vært overveldende. Takk!

Sent i november la vi prisvinneren og årets debattbok Men størst av alt er friheten. Om innvandringens konsekvenser (Kagge 2006) ut for salg. Boken ble omtalt som «en innvandringspolitisk bombe» i VG.

Responsen fra leserne våre har vært over all forventning. I forrige uke sendte vi ut flere hundre bøker, og vi håper alle har kommet frem til riktig adressat. 

Nytt tilbud og siste sjanse før jul

Nå som julen er rett rundt hjørnet, gir vi på ny tilbudet 99 kr, pluss frakt. Tilbudet står til mandag kveld, og bøker sendes ut tirsdag. Da bør de ankomme kjøper før julen ringes inn.

Bokaktuelle Halvor Fosli var redaktør på boken min. Han sier dette om boken som kunne forandret Norge:

Boka Men størst av alt er friheten. Om innvandringens konsekvenser ble en av forlagets bestselgere den høsten, og solgte i over 10.000 eksemplarer. De aller fleste anmeldelsene var fra gode til svært begeistrede. Både eksempelvis VG, Sunnmørsposten og Jyllands-Posten trillet terningen til fem, og professor Unni Wikan skrev i Morgenbladet: «Det går ingen vei utenom å ta Hege Storhaug og hennes bok inn over seg.»

Jeg husker Hege og jeg ofte diskuterte hvordan de norske politikerne vil komme til styre innvandrings- og integreringspolitikken framover. Jeg hevdet at de vil være såpass oppegående at de vil ta lærdom av boka til Hege og annen kunnskap om problemene som innvandringen førte med seg, og at de kom til å legge om kursen og utvikle en mer bærekraftig politikk. Hege var mye mer mistroisk og pessimistisk (trolig fordi hun kjente norske politikere bedre enn meg!). Det var dessverre Hege som fikk rett. Jeg må i dag innrømme at jeg var den naive forlagsmannen som trodde på bokas, opplysningens og argumentenes overbevisende kraft. Om flere hadde lyttet på Hege i 2006, ville Norge i dag vært et bedre land, for å si det enkelt.

Men størst av alt er friheten er en moderne klassiker i norsk sakprosahistorie, det er en utgivelse jeg er særdeles stolt over å ha vært redaktør for, og det er en kunnskapsrik og relevant bok som jeg fremdeles varmt vil anbefale 13 år seinere.

Bestill boken her til spesialpris!