Islam

Vanviddet: Kirkeminister åpner gladelig ny Erdogan-moské

Det er så ekstremt at man knapt fatter det. Danmark, av alle land, har en statsråd som mer enn villig tar et spadetak for å åpne landets 31. moske under hælen av den totalitære presidenten Erdogan. Hvordan er dette mulig?

Jeg må innrømme at jeg blir målløs. Det er så mye tilgjengelig informasjon om Tyrkias president Recep Erdogans ideologiske invasjon av Europa, gjennom etabling av moskeer som forkynner hans islamistiske og antiintegreringsbudskap til tyrkere her, at man skulle tro at mediene var «head on». Men nei. Mediene sover, i Norge som i resten av Vest-Europa.

I Norge har vi minst ni moskeer og 15 imamer utsendt av Erdogan. Den tyrkiske staten fører nemlig en aggressiv moské-politik verden over. Tyrkia har tusener av statsstyrte moskeer i verden, Norge inkludert. De skal sikre at tyrkere bosatt i utlandet får den tyrkiske versjonen av islam servert. Og den går i mer og mer islamistisk retning.

I Danmark opererer de under navnet Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse. Man skal ikke lade sig snyde af foreningens danske navn, for dens indtil videre 30 moskeer i Danmark styres af den tyrkiske stat. De 30 moskeers øverste leder er altså reelt præsident Recep Erdogan.

Og det er særlig Socialdemokratiet som støtter oppunder dette.

Hyllesten fra danske toppolitikere. Ny moske! Skjermdump, YouTube

Socialdemokratiske politikere har altså gennem årtier samarbejdet med “repræsentanter” for den tyrkiske stats radikale Diyanet-myndighed om at godkende lokalplaner og indvie moskeer.

Kirkeminister tog første spadestik

Alene i 2018 åbnede to stormoskeer, kontrolleret af Erdogan-styret, i henholdsvis Roskilde og Aarhus, begge klargjort til bønneudkald med høje minaretter.

Moskeerne er godkendt af S-borgmestrene Joy Mogensen og Jacob Bundsgaard.

Joy Mogensen, der under statsminister Mette Frederiksen er udnævnt til kirkeminister, kan i videoen nederst i artiklen ses tage det første spadestik til stormoskeen i Roskilde – få minutters gang fra byens domkirke, hvor de danske kongelige begraves – sammen med en Erdogan-repræsentant.

Kommunens løgn

Erdogans 31. moské i Danmark har allerede slået dørene op, denne gang i Ballerup. Og for 22. gang er kommunens sagsbehandling af lokalplaner og byggetilladelser sket med en socialdemokratisk borgmester ved bordenden, Jesper Würtzen (S).

Det snakkes om «kun et kulturhus». Ikke en moské, altså. Og vel, tyrkere har infiltrert lokal politikk, altså sosialdemokratene. Det er vel heller sannheten.

Se de falske ordene fra danske politikere her. Og her er Erdogans moskeer i Norge.

Hvorfor fortsetter politisk ledelse med å undergrave samfunnet vårt, tross all tilgjengelig informasjon? Egen vinning?

Her ser du seansen: Spadetakene og de politiske hyllestene av islam – fra danske politikere.