Islam

Tre menn med felles skjebne: Forsøkt drept for sine meninger

Tre menn er forsøkt drept av islamske terrorister fordi de tegnet eller sa noe om islam. Alle tre sitter fengslet i sine private hjem på livstidsdom. På oppdrag fra USA har HRS laget en kortfilm om skandinavierne Kurt Westergaard, Lars Hedegaard og Lars Vilks.

Amerikaneren Jamie Glazov, opprinnelig russer, er historiker med spesiale på utenrikspolitikk. Han er også redaktør av Frontpage Magazine og har sitt eget nett-TV, The Glazov Gang. Glazov har forfattet en rekke bestselgere. Den siste har tittelen Jihadist Psychopath. How he is charming, seducing and devourning us, og har fått en rekke strålende anmeldelser.

På oppdrag fra Glazov, har HRS laget en kortfilm, 8 minutter, om de tre «bortgjemte» mennene i Skandinavia, to av dem kunstnere, en av dem tidligere redaktør og forfatter. Alle tre er behørig presentert som langlesningsintervju på rights.no, Kurt Westergaard her, Lars Hedegaard her og Lars Vilks her.

De lider alle samme skjebne. De har på en eller annen måte pekt på islam, og dermed forsøkt drept av islamske terrorister.

Derfor har myndighetene plassert dem i «fengsel» i deres egne hjem, for å prøve å sikre at de en dag dør en naturlig død, ikke av en kule eller machete. Dette er stemmer vi i dag hører lite til i gammelmediene, antakelig fordi deres faktiske eksistens avkler den flerkulturelle «lykken» som en fallitt: flerkultur førte til innskrenket ytringsfrihet, vold og frihetsberøvelse. Flerkultur førte til en kulturell revolusjon der frihetsverdiene ble beskåret.

Du kan abonnere på Glazovs YouTube-kanal her.