Frihetsverdier

Det er på tide å bry seg

Hva hjelper det om vi snur ryggen til det vi ikke liker?

«Hvis ingen brydde seg, ville SIAN fremdeles brent koranen? Hadde vi snudd ryggen til dem så ville de blitt de klovnene de faktisk er.» (Sitat fra Debatten, NRK, om koranbrenning)

Mine damer og herrer. Dette er den mentale tilstanden til eliten. De har altså glemt innholdet i koranen, kriger den har skapt og ikke minst reaksjoner fra muslimske land. De har glemt forfølgelsen og henrettelsen av ikke-muslimer som blir dømt for blasfemi.

Hadde ingen brydd seg om Muhammed-karikaturer, så ville ikke vi fått IS. Hadde ingen brydd seg om Saddam, så hadde vi ikke fått 9/11. Hadde ingen brydd seg om egne grenser, så ville vi ikke fått det Osmanske riket osv.

Ja, du ser tegningen. Vi er redde for å gå på julehandel fordi koranen skaper folk som vil utrydde oss, men vi må bare vende dem ryggen. Bare gi litt mer skattepenger til medier og muslimske talspersoner. De vil nok integrere koranen.

Jeg oppfordrer verken til brenning av koranen eller noe som helst annet. Jeg foretrekker å kritisere innholdet.

Men, det er uskyldig og sunnere å brenne koranen fremfor å brenne koner, døtre og fremmede. Bedre å helle syre på ondskapens pensum enn på mennesker som nekter å adlyde den.

Jeg liker ikke brølete og brautende samtaler. Men jeg forstår hvorfor brølet er der.

Eliten bryr seg ikke. De er feige. Det er på tide å bry seg!

Det er på tide å se folket i øynene fremfor å snu ryggen til dem.