Islam

Politisk parti i seng med flerkoneri og kone-voldtekt

De anser seg som progressive og kvinners beste venner. Like fullt går danske De radikale, søsterpartiet til norske Venstre, til ekstreme muslimer når stemmer skal sankes. At de samme stemmene sier at en hustru ikke kan nekte mannen sex, og at en mann har en guddommelig rett til å ta seg flere hustruer, det lukker man aktivt øynene og ørene for. Mentalpolitisk korrupsjon er kommet for å bli?

I 2016 gikk det danske Folketingets medlemmer opp i det røde feltet. TV2 avdekket forferdelige holdninger i en rekke av landets moskeer, holdninger som står så langt fra våre skandinaviske demokrati som tenkelig er. I dokumentaren gjort med skjult kamera, «Moskeerne bag sløret», blir blant andre Fredens moské (sic) tatt med buksene nede. TV2s utsendte får i denne moskeen i gettoen Gellerupparken i Århus følgende melding: en kvinne kan ikke nekte ektemannen sex, og hun må akseptere mannens gudommelige rett til å ta seg flere koner.

Politikerne raste mot imamene og moskeene. De skulle stenges, statsborgerskap skulle tas og utvisninger skulle finne sted. Som alltid i Vest-Europa når man bruker skjult kamera og avdekker slike holdninger, blir det et politisk ståk av en annen verden. Når journalistene har fått oppslagene sine, fortsetter alt som før. Ingenting gjøres, demokratiet forvitres.

Men det er verre enn som så. Når politikerne faktisk vet om slike grufulle holdninger, går de aktivt til de samme moskeene for å sanke stemmer! Dette gjorde De Radikale i Århus. De gikk til Fredens moské. Og de fikk full uttelling. De Radikale organiserte en valggruppe i Gellerup som i samarbeid med moskeen og forskjellige foreninger anbefalte bydelens beboere å stemme enten De Radikale eller blodrøde Enhedslisten. Som kjent gjorde De Radikale et meget godt valg 5. juni, og i Gellerup ble resultatet slik:

I 2015: 5,1 prosent

I 2019: 34,2 prosent

Så sies dette: De Radikales rådmann i Århus, Rabih Azad-Ahmad, ser «ikke noe problem. Han gleder seg tvert imot over at flere beboere i f.eks. Gellerup har tatt demokratiet til seg». Virkelig?

En religionssosiolog, Brian Arly Jacobsen, synes heller ikke dette er et problem. De «har mobilisert på bakgrunn av noen bestemte interesser. Det er det også andre samfunnsgrupper som gjør». Og interessenes innhold er irrelevant?

I større byer i Skandinavia vil det omtrent bli umulig for blå side å vinne valg i årene som kommer. Demografien avgjør, og De Radikale og andre likesinnende går overhodet ikke av veien for å ofre kvinners frihet, ei heller homofile og jøde, for å beholde posisjoner politisk. Og de neste som ofres vil være de kristne, akkurat som i Midtøsten.

Venstresiden + islam = sant. Egentlig helt utrolig, hvias det ikke minst var for at makt har en tendens til å korrumpere mennesker.