Islam

Muslimsk professor: Det er tillatt å voldta ikke-muslimer for å fornedre dem

En kvinnelig professor ved det fremste islamske universitetet i verden, sier at muslimske menn er i sin rett til å voldta ikke-muslimske kvinner. Hun bekrefter altså hva islams tekster forteller henne og hva Muhammed som krigsherre selv utførte av voldelige gjerninger.

Universitetet Al-Azhar i Kairo er det mest prestisjetunge universitetet for sunni-islam i hele verden. Læresetninger som går ut herfra, har samme tyngde som når Brorskapets og sunniislams verdensledende teolog, Yousef Al-Qaradawi, fremmer sine synspunkt. Det er bare å bøye seg i støvet og adlyde.

Suad Saleh, professor i Egypt.

Derfor bør det vekke en viss interesse også hos gammelmediene her på berget, når en kvinnelig professor med navnet Suad Saleh legitimerer at ikke-muslimske kvinner som blir tatt til fange av muslimer under krigføring, kan behandles som sexslaver.

At dette bryter med alle prinsippper for fangebehandling i internasjonale lovverk, teller selvsagt ikke for en professor som Saleh. Det er Muhammed og sharia som overstyrer alt annet. Og Muhammed forsynte seg ikke minst av jødiske kvinner etter at han og hans menn hadde slaktet ned deres mannlige slektninger. Muhammed stod først i køen og plukket ut de vakreste kvinnene som nettopp haddde vitnet deres ektemnn og fedre bli strupeskåret. Andre endte til salgs på slavemarkeder. Helt i ånden til Den islamske staten, men andre ord.

-Voldta «dem som du eier»

Det er MEMRI som har plukket opp videoen med Saleh. Hun forklarer først at slaveri («å handle med menn og kvinner født frie») alltid har forekommet, men med islam ble det orden på sakene, altså regler kom på plass.

But when Islam emerged, it put (slavery) into order by limiting it to legitimate wars between Muslims and their enemies.

Dette lyder jo nesten fint; sexslaveri, voldtekter, er kun tillatt overfor de som tilfangetas.

«De kvinnelige krigsfangene er ‘dem som du eier’. For å fornedre dem blir de eiendommen til hærlederen, eller til en muslim, og han kan ha sex med dem akkurat som han har sex med sine koner.»

Saleh slår videre fast at det ikke er tillatt for en mann å kjøpe seg ei kone fra Øst-Asia, «ei slavejente, med statusen ‘dem som du eier’, og med tillatelse fra min hustru vil jeg installere denne kvinnen i et rom i huset og ha sex med henne som en slavejente».

«Dette er tull. Dette er ikke diktert av islam i det hele tatt. Islam sier at enten er en kvinne en hustru eller en slavejente.»

Altså er logikken denne: kun ved krigføring er voldtekt tillatt.

Da Muhammed hygget seg med Rayhana

Til de som kanskje har problemer med at en angivelig religion foreskriver slikt barbari, er det bare å minne om følgende som skjedde da Muhammed kjempet for å underlegge seg den arabiske halvøya (622 – 632). Jeg sakser fra Islam. Den 11. landeplage, og kilden er Ibn Warraqs Hvorfor jeg ikke er muslim. Det handler om et slag mot en jødisk stamme:

Angrepet på Banu Qurayzah ble ifølge historiefortellerne utløst av at engelen Gabriel kom ridende på et muldyr og forkynte at Allah beordret Muhammed til å gå til kamp mot den siste jødiske stammen i Medina. Under slagets andre dag ba jødene om amnesti: å kunne forlate Medina og bydelen sin for godt med livet i behold, noe Muhammed avviste. Stammen overga seg, og de seirende muslimene bestemte seg for at alle menn over pubertetsalder skulle henrettes, kvinner og barn skulle slavebindes og selges, og alt gods som tilhørte den rike stammen, skulle fordeles som krigsbytte. «Det er dommen til Allah i den syvende himmelen», skal Muhammed ha forkynt.

Historien videre forløper slik: … Slaktningen begynte om morgenen, varte hele dagen og fortsatte i lys fra fakler utover kvelden. Etter at Muhammed på denne måten hadde mettet torget med blod fra sju eller åtte hundre ofre og deretter gitt ordre om at marken skulle jevnes over levningene, trakk han seg tilbake fra den grufulle forestillingen for å hygge seg med Rayhanas yndigheter. Hennes mann og alle hennes mannlige slektninger var nettopp blitt slaktet ned under massakren.»

Dette er islam, enten imamen fremmer budskapet i Flekkefjord eller Kairo.