Politikk

Møt en av Europas modigste journalister på onsdag i Oslo!

Katie Hopkins er "så frekk" at hun går etter sannheten, uansett hva den forteller. Den britiske uredde journalisten er viden kjent også for sin sylskarpe tunge. Hun går inn i følsomme tema som gammelmediene snur ryggen til. Få kan fengsle et publikum mer enn Hopkins. Ikke gå glipp av hennes første opptreden i Norge!

Katie Hopkins beskriver sitt journalistiske virke slik: – Min jobb er å finne de sannehetene som ikke fortelles, uansett hvor de befinner seg. I no-go soner i Sverige eller migrantleire i Frankrike, på innsiden av Dearborns moské,  sammen med de hjemløse i Detroit, på innsiden av Palestina, ved siden av de svarte gjengene i Sør-Afrika eller i de mer skitne delene av San Francisco.

For ikke å glemme Hopikns besøk i den islamiserte terrorbydelen i Brussel, Molenbeek, der hun  kunne konstatere følgende, basert på Belgias statsministers uttalelse: :

«Almost every time there is a terrorist attack, there is a link with Molenbeek.”

    • the November 2015 Paris attacks
    • the bombings at Brussels airport and the city’s Metro station
    • the weapons used in the Charlie Hebdo attack
    • the Jihadi attack on the Amsterdam-to-Paris high-speed train.

Når så vi VG, eksempelvis, rapportere fra Molenbeek?

Hopkins er en konservativ nasjonalist, som trives som fri kvinne på besøk i Øst-Europa (det samme har jeg uttrykt, til forskrekkelse i de pene salongene). Hun kjemper for  at barna sine i nær fremtid skal kunne leve i et samfunn de kan hamle opp med. Hun går ikke av veien for å sette tingene på spissen, ofte i humoristiske og fleipete vendinger.

23. mai er det EU-valg og britiske Tommy Robinson kan bli valgt inn til EU-parlamentet. Robinson ble intervjuet av Hopkins i fjor. Se det sterke intervjuet her. Vil Hopkins stemme på Robinson?

Møtet med Hopikns åpner klokken 18 førstkommende onsdag 22. mai i Oslo Militære Samfund. Arrangør er Document.no. Billetter kjøpes her.