Islam

17. mai i den islamske terrorens tid

17. mai er definitivt ikke som før. Nå kjennetegnes nasjonaldagen av politi, brannbiler, lastebiler og koranklosser for å beskytte de feirende barna, dertil på mindre steder i Norge. Men dette dystre tegnet i vår tid vil ikke gammelmediene skal være et tema. Da måtte jo de samme vedgå at den formen for innvandring som de har heiet frem gjennom årene gikk fryktelig galt. Se foto lesere har sendt fra det langstrakte Norge.

De ønsket islam velkommen hele gjengen; Den norske kirken, Stortinget siden 70-tallet, alle regjeringer gjennom samme tidsepoke, og selvsagt gammelmediene, som liksom skulle være det kritiske korrektivet til makten. Mildt sagt er det ikke mye kritisk journalistikk å hente frem i arkivene i forhold til islam gjennom tiårene. Tvert om er det den dag i dag de sedvanlige reportasjene før den store dagen, som at det er helt ok å bruke hijab til bunad. Skulle du mene noe annet, er du mildt sagt et lite godt og inkluderende menneske.

Paradokset blir enda større når man ser at denne hijaben, som er islamismens fremste spydspiss i det offentige rommet, får (positiv) oppmerksomhet, mens våre siste justisministre knapt får sove nettene før 17. mai i redsel for at islams soldater går til angrep på barnetogene. Sistnevnte er en ikke-sak. Mediene fremelsker heller islam mens vi altså barrikaderes i våre gater mot islams medfølgende terror.

Vi ba lesere om foto av vår nye tid, den kulturelle revolusjonens tid, fra festdagen. Takk til dere som fulgte oppfordringen!

Sande i Vestfold, innsender Bjørn Erik Nebell som driver Nebell Reportasje

Ukjent sted, anonym innsender, men ifølge en leser skal dette være Bergen:

Birkenes kommune i Aust-Agder:

 

Lillesand i Vest-Agder:

Storgata i Tromsø:

Horten, Storgata:

Lillestrøm sentrum:

Hvordan vil byene og tettstedene våre se ut om fem til ti år på 17.mai? Den debatten får du ikke NRK og gammelmediene til å ta. For da måtte de snakke om: hvordan kunne det gå så galt, og hva må vi gjøre for å få friheten og tryggheten tilbake?