Islam

Ta foto av 17.mai og slik dokumentere den politiske fallitten

17. mai kommer til å være preget av vår nye tid: terrorfaren. Busser, lastebiler, koranklosser med mer, blir oppstilt i gatene i morgen for å beskytte oss mot å bli drept på vår nasjonaldag av islamske terrorister. Dette skal ikke snakkes om. Men vi i HRS vil mer enn snakke om den nye tiden. Vi vil dokumentere den ved hjelp av dere.


Oslo, Universitetsgata, i dag 16. mai. Foto: HRS

Jeg (56) er fra Arendal. Jeg husker godt 17. mai der. Barnetoget og hornmusikken, alle lekene, iskrem og brus. Ingen fare. 17. mai var en av de største dagene i året som barn. Kun julaften kunne måle seg med 17. mai.

Slik så det ut i min forholdsvis lille hjemby på Sørlandet i fjor på 17. mai. Midt i sentrum med kulturhuset til høyre. Terrorfaren har tatt inntog – i lille Arendal. Jeg trodde knapt hva jeg så på tilsendte foto i fjor. 

Oslo i dag: Hvor nært får barna komme Kongefamilien de neste årene?

Foto: HRS, 16. mai 2019.

HRS fortsetter der de andre tier. Vi setter stor pris på om du vil sende oss foto – [email protected] – om terrorsikringen på ditt hjemsted. By, eller tettsted. Vi vil nemlig dokumentere den kulturelle revolusjonen, som mediene ikke vil snakke om.