Frihetsverdier

Tvangsoppført på jødehaterens valgliste

Holocaustfornekteren Hans Lysglimt Johansen har tvangsoppført en rekke personer på valglisten til Alliansen i Oslo. I ettermidddag kunne jeg selv lese i avisen at jeg er et av "ofrene" for dette usmakelige stuntet fra en person jeg ideologisk avskyr.

Klokken 16.15 i ettermiddag var jeg innom db.no og registererte en artikkel om at Alliansens leder Hans Lysglimt Johansen ble bortvist fra en skole i Oslo da han prøvde å samle underskrifter han trenger for å kunne stille i lokalvalget til høsten.

Et stykke ned i artikkelen kommer dette frem:

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp), tidligere Frp-leder Carl I. Hagen, Frp- stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde og lederen av Oslo Frp Tone Ims Larssen er blant navnene som står på Alliansens liste til lokalvalget i Oslo i høst.

Hagens kommentar er denne: – Respektløst og bare tull!

Det fortsetter slik:

Alliansen-lista inneholder også navn som Markus Gaupås Johansen og Sturle Vik Pedersen fra NRK Satiriks, Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum, HRS’ informasjonsansvarlig Hege Storhaug, Resett-redaktør Helge Lurås og Document-redaktør Hans Rustad.

Lysglimt Johansen «bekrefter at han langt fra har vært i kontakt med alle som er ført opp på Alliansens Oslo-liste». Min antakelse er at han har nok ikke vært i kontakt med en eneste av de nevnte her før han begikk dette usmakelige stuntet.

Ingen ble gasset ihjel

Lysglimt Johansen har stått frem som en reinspikket jødehater. Vi skrev om dette i fjor. Her er noen av de sjokkerende uttalelsene:

De som har blitt satt opp på listen, vil få beskjed, i henhold til ordfører Marianne Borgen, og må selv gi beskjed om de ønsker «fritak. Da vil de bli fjernet».

Da vet jeg hva som kommer i posten og hva man skal gjøre.