Politikk

Forfølgelsen fortsetter: Tommy Robinson tiltales igjen for samme forhold

Forfølgelsen av Tommy Robinson når nye høyder: Regjeringen har bestemt at han skal rettsforfølges likevel for å ha filmet utenfor en rettssak om grooming i fjor. Robinson sier: - Dette er ikke bare et angrep på meg for å kneble meg. Det er et skremmende angrep på nasjonen.

Tommy Robinson sendte ut beskjeden klokken 17.33 i ettermiddag til alle på hans mailingliste. Han er på ny tiltalt for å ha filmet på utsiden av rettslokale i Leeds 25. mai 2018, der det pågikk en grooming-sak i mai. Han filmet direkte på Facebook og ble fengslet der og da, og fem timer senere var han dømt til 13 måneders fengsel for forakt for retten.

Tre måneder senere ble han satt fri etter en anke da retten mente at han likevel ikke hadde utvist forakt for retten.

Nå har statsadvokaten kommet på banen. 22. mars skal de tidligere anklagene mot Robinsons igjen prøves for retten, denne gang i The Royal Courts of Justice.

Forfølgelsen av Robinson

Britiske myndigheter ser ut til å ville benytte alle muligheter til å kneble en mann som har blitt en brysom stemme i landet som har gjort alt feil på innvandringsfeltet, ikke minst synlig gjennom den voldsomme islamiseringen av britiske byer og den økende kriminaliteten, inkludert de forferdelige grooming-sakene som har rammet tusenvis av britiske jenter, pluss en del sikh-jenter. Et ledd i kampen mot Robinson er å prøve å gjøre han til rasist og høyreekstrem.

Det er nettopp det at Robinson, med rette, peker på at keiseren – politisk ledelse – står naken, som får etablissementet til å skjelve. Robinson har rett. De tok grundig feil.

Robinsons bok, Mohammed’s Quran. Why Muslims Kill for Islam, ble nylig tatt ned på Amazon, ren sensur altså. Han er nå også fjernet for godt fra Facebook og Instagram.  Han var forberedt på at dette ville skje, og har nå et eget nettsed, tr.news, der han formilder nyheter og også selger bøkene sine.

I meldingen til de som står på hans mailingliste, skriver han blant annet dette:

In a shocking twist, today, the GOVERNMENT have decided to RECHARGE me for the same incident.

This comes a week after I was removed from the Facebook platform in the hope that my movement is qaushed. www.freedomfortommy.com

I am now, after being charged today, facing a trial to commence on the 22nd March 2019 at The Royal Courts of Justice and once again facing prison for the same charge of which the highest judge at Old Baily previously refused to hear and impose on me.

The length in which the establishment is going to try to completely silence me is both phenomenal and scary, not just for me but for the Nation as a whole. This is not just an attack on me, this is a tactful attempt at silence the huge majority of those whose voices I represent.

Yes, I am facing prison, yes, I am facing danger on every level and, yes, I will fight completely for my life and our freedoms.

Robinson ber om økonomisk hjelp fra folk som støtter hans kamp for det frie ordet. Han vil trenge dyktige advokater for å slippe fengselsstraff, sier han, og legger ved denne lenken.

CLICK HERE TO SUPPORT THE LEGAL FIGHT

Robinson har tidligere kalt seg selv «Dead man walking», og skulle det ende med at han blir drept av eksempelvis andre innsatte, vil jeg anta at britiske myndigheter er klar over etter all sannsynlighet vil utløse voldsomme opptøyer i de britiske gatene mot regjeringen.

Se Robinsons ferske dokumentar, Panodrama, der han avkler BBCs politiske slagside.