Demografi

Befolkningen er skiftet ut. Baner vei for sosialistisk styre i uoverskuelig fremtid

Fremtiden er tegnet opp: Antwerpen er en av flere storbyer i Vest-Europa der den opprinnelige befolkningen nå er i mindretall. Flere byer vil komme etter, og en av konsekvensene er at sosialistene stemmes til makten, og islam vil dominere.

Så var det ingen konspirasjon likevel. Demografien avgjør fremtiden. Den største innvandrergruppen i Antwerpen har nordafrikansk opprinnelse. Tyrkere står også sterkt. Totalt 53,2 prosent av byens populasjon har nå innvandrerbakgrunn.

Går man til de yngre gruppene, viser tall fra 2015 dette i ulike alderskategorier:

0 – 6 år: 72 prosent

6 – 11 år: 71 prosent

12 – 17 år: 64 prosent

I motsatt ende av skalaen dominerer den opprinnelige befolkningen. Stort tydeligere kan ikke fremtiden skisseres opp.  Og dette er som sagt tall fra 2015, for fire år siden.

Stor-Antwerpen med de ulike bydelene.

I dag har Antwerpen er konservativ ordfører. Avisen Express mener at dette vil være den siste konservative ordføreren i byen. Ikke-vestlige innvandrere stemmer til venstre i hele Vest-Europa, samme gjelder selvsagt Norge. I Antwerpen stemte 90 prosent av dem med eksempelvis marokkanske bakgrunn på parti på sosialistisk side.

Det samme kan sies om London, der britene er i mindretall og Sadiq Khan er ordfører. Birmingham er på the tipping point, Luton har allerede et innvandrerflertall. Malmø, Gøteborg, Oslo og Drammen følger samme linje. Det er bare snakk om hvor raskt den opprinnelige befolkningen blir i mindretall.

I Storbritannia mener man at britene blir i mindretall senest i 2060.

Nå feirer rundt 100 000 muslimer eid slik i friluft i Birmingham. Skjermdump Daily Mail.

Endres for god

Slik banes det vei for æreskultur og islam, og derav kvinneundertrykking, diskriminering av minoriteter – den opprinnelige befolkningen inkludert -, religiøs fascisme, økt voldkriminalitet, korrupsjon, klan- og stammelojalitet, erodering av tillitsamfunnet, og økonomiske nedgangstider. Og slik endres Europa for godt.

Hvis ikke politisk ledelse over hele fjøla skulle ta til vettet, da, og det er vel å håpe på for mye. For satsingen til vår regjering er jo eksempelvis det store integreringsløftet. Mer av det samme som ikke ha fungert, med andre ord. Og Venstre og KrF fikk jo også gjennomslag for 3 000 nye kvoteflyktninger, derav 900 kongolesere og 1 000 syrere som skal flys inn til Norge.  Slik får de samme et sterkere brohode inn i Norge, som betyr mer innvandring til oss.

Da er det jo bare å minne om at Kongo har en befolkning på over 81 millioner, mens syriske myndigheter vil ha sine borgere hjem for å bygge landet.

Skriften på veggen kan knapt bli tydeligere.

Hovedfoto: HRS