Innvandring

Regjeringen flyr inn 900 kongolesere og 1 000 syrere til Norge

Vanviddet innen innvandringen fortsetter. I år flys 900 kongolesere, som bor i fredelige Uganda, til Norge, og mens Syria ber folk komme hjem og bygge landet, skal ytterligere 1 000 settes på fly til Norge. Du og jeg betaler gildet, og om ikke lenge må vi nok både jobbe lenger og betale mer skatt for å berge velferdsstaten.

Det er Justisdepartementet som avgjør hvem som trekker vinnerloddet som gir gratis reise til Norge og gratis lunsj resten av livet – om man så vil.

Da tror jeg vi trygt kan si at byråkratene har mer enn en finger med i spillet, etter at Venstre-leder Skei Grande og KrF-leder Hareide presset flertallet i Regjeringen til å akseptere 3.000 såkalte kvoteflyktninger i 2019. De to uten magemål sender regningen til hvermansen. Ut fra Finansavisens regnestykker fra 2013, blir dette en utgift på minimum 13 milliarder kroner.

Vi tror flere tenker som oss: Passer ikke kongolesere bedre inn i Uganda enn Norge? Hvorfor finner ikke FN løsning for dem der eller i et annet naboland?

Fra fredelig Etiopia

Samme mangel på logikk kan overføres på de 500 sør-sudaneserne som skal flys inn til Norge fra fredelige Etiopia.

I tillegg skal myndighetene hente 750 syrere i Libanon og 250 syrere i Jordan, begge stater som ikke er i krig, og der syrere i hopetall i fjor forlot disse landene og reiste hjem. Også etter anbefaling fra den syriske regjeringen: Kom hjem og bygg landet.

Og jammen meg rapporterte vi i fjor om høy feriereisevirksomhet fra Skandinavia til Syria – av syrere.

I tillegg skal det plukkes ut 450 personer som «evakueres» fra Libya eller andre land nord i Afrika.

Uttakskommisjonene

UDI, IMDi og Politiets utlendingsenhet (PU) deltar i alle uttakskommisjonene. Politiets sikkerhetstjeneste (PST) deltar i uttakskommisjonene for å velge syriske flyktninger og flyktninger som evakueres fra Libya. Vi snakker altså om terrorpotensiale blant dem?

Hvor mange som kommer har islamistisk tankegods? Har ikke Norges beger for lengst rent over av akkurat det?

Regjeringen fortsetter altså med mer av det samme som beviselig ikke fungerer. Og det er så godt som irreversibelt for staten Norges helse.

(NTB 9. januar 2019)