Ytringsfrihet

Toppolitiker i politiavhør for å ha brukt begrepet «koranklosser»

Hun har kalt betongklosser satt ut over snart hele Norge for "koranklosser". Danmarks fremadstormende partileder, Pernille Vermund, ble anmeldt for bruken av begrepet og har i dag vært i politiavhør!

Det er så man må gni seg i øynene. Korankloss er et innarbeidet begrep, noe de nidkjære innen de islamske rekkene selv har sørget for ved å kjøre ned sakesløse mennesker i våre gater. At politiet mottar en anmeldelse, sier ingenting annet enn at det finnes personer der ute som ikke holder demokratiet kjært. Men at en toppolitiker innkalles til avhør, det sier oss mye om hvilken retning det bærer for ytringsfriheten.

Les vårt lange intervju med Pernille Vermund, «Politikeren som snakker islam midt imot».

Pernille Vermund, leder av det nye partiet Nye Borgerlige, som på meningsmålinger nå ligger foran to av regjeringspartiene, forteller at hun i dag har vært i politiavhør.

Min brøde er, at jeg har kaldt betonklodser, opstillet for at forhindre islamiske terrorister i at pløje uskyldige mennesker ned med en lastbil, for ‘koranklodser’.

Politiet har pligt til at høre mig, inden de eventuelt rejser en sigtelse og efterfølgende en tiltale for overtrædelse af Straffelovens paragraf 266b.

Sitat fra Pernille Vermund i intervju med HRS

Jurister skal nå avgjøre om det skal tas ut siktelse for rasisme etter straffelovens § 266B. Korankloss er altså rase/hudfarge, må vi altså forstå.

Vermund slår tilbake:

Jeg er ikke jurist, og skal ikke kloge mig på paragraffernes rækkevidde. Men der er noget grundlæggende galt med loven, hvis vi fremover skal forbydes at kalde koranklodser ved deres rette navn. For koranklodser er det, de er.

De står der for at beskytte os mod mennesker, der med koranen som moralsk rettesnor, dræber andre mennesker. De mennesker, der begår den form for terror med biler mod fodgængere i de europæiske lande, vi har oplevet i de senere år, retfærdiggør deres handlinger gennem islam. Det er et simpelt faktum.

HRS ble anmeldt for å ha publisert dette bildet av koranklossene foran Oslo City. Anmelder: kvinnen til høyre i bildet med stokk. 

Det er vigtigt for at forstå terrortruslen, og det er vigtigt for at beskytte os, at vi kan tale frit om, hvem der begår forbrydelserne. De muslimer, der begår forbrydelserne, påkalder sig deres Gud og deres hellige bog, mens de pløjer sig igennem uskyldige menneskemasser.

Derfor kalder vi klodserne for ’koranklodser’. Hvis ikke vi havde islamisk terror, som en evig trussel mod vores frihed og tryghed, ville vi ikke have klodserne. Klodserne og Koranen er forbundne.

Vermund sier videre at hun ikke har mye til overs for Koranen «fordi den ideologien som predikeres i boken skaper ufred, ufrihet, vold og undertrykkelse».

Her kan du støtte opprop om å kunne kalle en korankloss KORANKLOSS. 

Hovedfoto: HRS