Innvandring

Sender flere innvandrere hjem enn man tar imot. Det går altså an å gjøre noe

Politikere flest fremstiller innvandringen fra Asia og Afrika som en naturlov. Det er med andre ord lite man kan gjøre for å stoppe bølgen. Italia beviser at dette ikke stemmer. Landet sende nå flere hjem enn antallet som ankommer støvelen sør i Europa.

Innenriksminister Matteo Salvini har tatt solide grep ved grensene til Italia. Slik har han klart å redusere ankomstene til Italia med hele 95 prosent når januar 2018 sammenliknes med januar 2019. I januar 2018 satt den venstreorienterte regjeringen med makten. Nå er det Femstjernersbevegelsen og Lega Nord som har hånden på rattet.

I januar 2018 ankom 3 176 illegale innvandrere Italia. Hittil i år har kun 155 migranter tatt seg i land i Italia (over Middelhavet og grensen til Slovenia).

I dag sender Italia flere hjem enn dem som ankommer.  Rund 10 islamister utvises per måned nå. Det skal være det høyeste antallet i hele Europa. En av de siste utvisningen omhandler en albansk kvinne, Arta Kacabuni. Hun ble funnet skyldig i å ha tilsluttet seg Den islamske staten i 2015 og også forsøkt å rekruttere nevøen sin og hans hustru til IS. Andre tilknyttet IS har blitt avvist da de prøvde å ta seg tilbake til Italia.

-For første gang er tilbakesendingene høyere enn ankomstene, slår Salvini fast.

Taxi-service stanset

Det dramatiske droppet i ankomster skyldes først og fremst at Salvini og regjeringen har satt foten ned for NGO-skipene, av mange referert til som «taxi-service». Det var disse skipene forrige regjering tillot å drive taxi-service i Middelhavet. Også den norske staten bidro til transporten ved skipene Siem Pilot og Olympic Commander. Vår «innsats» pågikk fra 2015 til tidlig 2018 og er nå avsluttet.

I dag er det Spania som har åpnet armene for migrasjonen av stort sett unge afrikanske menn fra sør for Sahara. Hvor lenge den sosialistiske regjeringen vil fortsette denne politikken, er høyst uvisst. Og hvis noen tror at Spania lider av en usedvanlig høy dose humanitet, bør revurdere sin oppfatning. Die Welt har nemlig avslørt at spanske myndigheter skyfler dem vider over grensen til Frankrike. De fleste som ankommer Spania blir nemlig heller ikke registrert.

De fleste migrantene fra Afrika blir slett ikke registrert i Spania. Die Welt kan fortelle at disse migrantene fraktes til et asylsenter utenfor offentlighetens lys. Når nattemørke legger seg fraktes de videre i busser, typisk til Bilbao på vestkysten eller Barcelona på østkysten, som ligger rett ved grensen til Frankrike. Herfra går veien videre, gjerne til Tyskland, som mange av disse har som ønsket destinasjon. Frankrike skal ha oppdaget flere av disse illegale migrantene, men spanske myndigheter rapporterer om langt lavere tall enn hva franske myndigheter forteller, ifølge avisen.

Spanske myndigehter skal endog ha satt opp egne busstransporter for migrantene videre oppover Europa.

Spillet om Europas fremtid fortsetter altså i 2019