Integrering og integreringspolitikk

Ran av fellesskapets sparegris

Det er en skandale at våre politikere stjeler penger fra fellesskapets sparegris og deler dem ut til ikke-vestlige som ikke bidrar til det samme fellesskapet. Ei heller har de som mål å bidra "i morgen".

Gunnar Stavrum (Nettavisen):»Er det en skandale at somaliere i Norge sender 500 millioner kroner hjem til fattige slektninger i Somalia»?

Nei, mener Stavrum. Det er helt forståelig at innvandrere gjør det. Alle som flytter langt hjemmefra sender penger tilbake til slekta. Det gjorde nordmenn i Amerika, er logikken hans.

Det er bare det at det er én stor forskjell. Det eksisterte ikke noe NAV-kontor til randen full med petrodollar.

Skandalen er ikke at somaliere sender penger hjem til slekta. Folk flest tilpasser seg etter forholdene og når muligheten byr seg, griper de sjansen. Selvsagt, sånn sett er det ingen skandale. Det er heller ikke kriminelt å sende milliarder av norske skattebetaleres penger ut av landet, men umoralsk er det i aller høyeste grad, all den tid arbeidende nordmenn skal fylle på i bakkant.

Skandalen finner du et annet sted. Det er at det i det hele tatt er mulig, en inngrodd sosialistisk gavepakke til fremmede mennesker, at fellesskapets goder ikke lengre tilhører innbyggerne i Norge. At innvandrere, som kommer til dekket bord i dette landet, har anledning til å legge beslag på eller tappe skattebetalernes lommebøker for milliardbeløp hvert år. Tilrettelagt og signert av våre politikere.

Det er den store skandalen.

Når somaliere sender store pengebeløp ut av landet bidrar det til større klasseskiller mellom rik og fattig i Norge. En redusert disponibel netto inntekt pålydende 37.000 kroner per barn (tall for 2017, HRS), som forsvinner ut av Norge hvert år, er et stort inngrep i en NAV-klients husholdningsbudsjett.

For en familie på tre barn utgjør det formidable 121.000 kroner i løpet av et år. Det er ikke småtteri. Du kan få mye moro for de pengene, som spennende fritidsaktiviteter sammen med norske barn. Har undertegnede noen gang sett somaliske foreldre ta med ungene på skitur i marka? Aldri. Hva med å kjøpe en skipakke til ungene til 1.500 kr istedenfor å sende penger til Mogadishu? Poenget er at når (over) en halv milliard kroner forsvinner ut av landet til Somalia hvert år, vil det hemme integreringen.

Hører dere!? Det er integreringshemmende. Integreringsminister Jan Tore Sanner (H) – er du der? Eller lar du deg forføre av «de som hevder å vite hvor skoen trykker» (som betyr mer penger eller «gratis» ditt eller datt) ,eller kanskje du stoler mer på SVs politikk i mangel av en egen?

Barna i Norge blir nedprioritert til fordel for hele tjukke slekta i utlandet.

Vi har hørt det før, ja, faktisk mange ganger. Det er sosioøkonomiske årsaksforklaringer til hvorfor innvandrerungdom reker gatelangs, uten mål og mening, særlig i Oslo. Har du ingenting å foreta deg må de unge håpefulle finne på noe å gjøre, som kan føre til at de risikerer å bli rekruttert av gategjenger, en innfallsport for en kriminell løpebane.

Ergo, vi må bli bedre på integrering dere. Samme lefsa om igjen, resirkulert bullshit flimrer over skjermen i den politisk korrekte tvangsfinansierte stasi-kanalen NRK. Politikere maner til nasjonal dugnad. Nå må vi ut og male fasadene i spreke farger, oppgradere lekeplassene, bygge kreative parkanlegg hvor folk med forskjellige kulturbakgrunn kan møtes, bli kjent med hverandre – kanskje spille ping-pong sammen, ikke minst må vi skru opp skattetrykket for den delen av middelklassen som jobber i dette landet.

Det er middelklassen som må betale denne «multikulturelle berikende festen» som vi er tvunget med på, sliterne, småbarnsfamiliene som er fanget i tidsklemma fordi begge foreldrene må jobbe for å få endene til å møtes.

Og hva med alle nordmenn som må klare seg helt selv, som bor i svindyre single husholdninger og må betale ned på studielån og boliglån på en ganske alminnelig årslønn, hvilken «hjelp» kan de forvente av det offentlige? Som regel niks-nothing-nada, fordi noen langfingra har fortrinnsrett – og det tør man knapt kritisere, snill og god som man vil være – og de samme kan gjøre jævlige dårlige prioriteringer fordi de vet det bare er å hente mer. Og mer. Så la oss øke barnetrygden dere, vi vet jo hvem som først og fremst vil tjene på det! Hvor fort vil vi skifte ut landets befolkning?

Sånn er det blitt. Urettferdig? Yes. Nordmenn må ikke bare betale sine egne regninger, de må også forsørge innvandrere, de såkalte «fattige» som sender gigantiske pengebeløp ut av Norge hvert år.

Skandalen, kjære Gunnar & alle andre forstå-seg-på-ere, er at våre politikere stjeler penger fra fellesskapet sparegris og gir dem til de som ikke bidrar – og som heller ikke har tenkt å bidra. Deler ut penger helt ukritisk til flere titusener innvandrere som sender pengene videre ut i verden. Skandalen som kommer for dagen er at det kan virke som om noen av de mest religiøse ikke-vestlige innvandrerne i Norge gir balla-beng i norsk kultur og levesett.

Det får vi som bor i Oslo daglig bekreftet. Å se somalierne i gatene med sine tradisjonelle islamske religiøse drakter, ofte med en hel haug unger på slep i hijab, gjør meg uvel. Mange såkalte skilte mødre stadig høygravid. Mer anstendig muslim kan en vel ikke bli. Du vet at de ikke jobber og de betaler ikke skatt. De har et religiøst syn som kolliderer fullstendig med vestlige verdier. Skandalen er at Norge er blitt en melkeku for mange hundretusen innvandrere.

Men nå må jeg springe på jobb, og det blir jeg vel tvunget til å gjøre frem til jeg er 75 år eller noe slikt. Men da sitter dagens politikere med en feit alderspensjon.