Innvandring

KrF leker med pengene dine for å ydmyke FrP

Med et nødskrik kom statsbudsjettet i havn i går kveld. Man tror nesten ikke hva man leser i samme budsjett. Posten HRS er på, klarte KrF å øke med nesten 8 millioner kroner. 2,9 av disse millionene er en påplussing til Antirasistiske senter. Slik peker KrF nese til FrP, og Erna Solberg tillater dette av denne enkle grunnen: Hun er kanskje nærmere sin drøm om flertallsregjering, koste hva det koste må.

Politikk er makt. Rå makt. Men det handler nødvendigvis ikke om hva som er det beste for landet. Det beste for vår felles fremtid.

Statsbudsjettet kom i havn med et nødskrik. Hele ni i FrPs stortingsgruppe stemte mot, 12 stemte for. Dette forteller om en sterkt splittet FrP-stortingsgruppe.

HRS-kuttet består

Vi ble ikke overrasket over at kuttet på 500 000 kroner til HRS blir stående, selv om det «teknisk» ordnes slik at vi får samme budsjett i 2019 som i år. For HRS er de eneste innen innvandringsfeltet på statsbudsjettet (organisasjoner) som er innvandringsrealister. Alle de andre er innvandringsliberalere. Og vi er en konstant «plage» for den politiske makteliten ved at vi gang på gang kler dem nakne. Vi blottstiller deres udugelighet på feltet, år ut og år inn. Uansett farge på regjeringen.

Som at privatpersoner i Norge sendte over en halv milliard til Somalia i fjor. Somaliere som altså skal være de «fattigste» i Norge.

Som at KrF snudde ryggen i årevis til barn og unge som dumpes i utlandet. Snudde ryggen til de transkontinentale tvangsekteskapene. Snudde ryggen til jenter som blir kjønnslemlestes. Snudde ryggen til islams økende makt. Snudde ryggen til de demografiske omveltningene. Snudde ryggen til de enorme kostnadene ved den ikke-vestlige innvandringen.

Det sjokkerende i dag er dog å vitne det stygge partipolitiske spillet. KrF fremstår som helt uten magemål. Statsbudsjettet er partiets lekekasse. Her er det om å gjøre å (unnskyld) gni dritt i ansiktet på dem man anser som sine («umoralske») motstandere. Hypermoralske KrF bruker dine penger på dette prosjektet.

Nå må du holde deg fast, for disse tallene kommer til å øke pulsen din: Antirasistisk senter fikk 2,9 millioner påplusset. LIM 1,3 millioner i påplussing. Født Fri fikk 1 million ekstra. Minotenk (etablert av Venstres finanspolitiske talsmann Abid Raja) fikk også 1 million ekstra, mens OMOD fikk 600 000 kr i påplussing.

Totalt 7,9 millioner kroner fikk KrF flyttet på i forhandlingene bare på denne posten på statsbudsjettet.

«Moralen» er blottstilt

Dette betyr at denne posten på statsbudsjettet totalt er kommet opp i over 40 millioner. Og hva brukes disse pengene til? Tja, det er ikke godt å si fordi gammelmediene bryr seg lite eller ingenting om disse organisasjonene, om de kan ikke kan brukes for å kritisere FrP, «legitimere» en liberalisering av innvandringspolitikken eller nye milliarder til diverse «integreringstiltak» – som er å bote på de skadene som den førte innvandringspolitikken har gitt. Ei heller kan faktisk.no være etter dem for å sjekke deres troverdighet, da det ikke er noe å sjekke. For hva produserer de?

HRS derimot, ja, da er alt fullstendig ut av proposisjoner.

Det koster å tale makta midt imot. Det begynner nok mange i folket å føle sterkt på. Når FrP i regjering blir ydmyket slik de blir nå, vrenger det seg hos mange av deres velgere. De får lite igjen for å ha stemt inn partiet i regjering. Mikropartiet KrF, endog i full splittelse, gis derimot enorm makt i forhold. Alt dette godtar statsminister Erna Solberg og Høyre. Hun godtar til og med budsjettlekkasjer fra sin egen nestleder og statsråd Jan Tore Sanner som for to dager siden twitret at kuttet til HRS består. Hun godtar – midt under budsjettforhandlingene – at KrF, sammen med Ap, gikk inn for å sikre endring i taxfree-kvoten. Nei, hva skal man med uvenner nå en har slike «venner»? Og en slik moral tror man skal lime sammen en flertallsregjering?

Men likevel er det verste at Norges ve og vel ofres på det politiske alteret. En feilslått innvandring- og integreringspolitikk skal fortsette, endog skal «festen» fortsette ved å betale mer og mer til dem som støtter en slik politikk.

Skal vi sette foten ned, folkens?

Enten får FrP mer gjennomslag for sin politikk på feltet, eller så går de ut av Solberg-regjeringen. Så kan Erna sitte der med en enda svakere mindretallsregjering.

Hjelp oss så med å gjøre HRS sterkere, slik at vi kan påvirke enda mer. Ikke minst gjelder det å blottlegge alt gammelmediene ikke bryr seg om. Derfor: Støtt vårt arbeid! Det hadde vært mer enn befriende å kvitte oss med disse judaspengene fra våre svikefulle politikere og heller spille på lag med et folk som ønsker å sette nasjonen Norge i førersetet. Det er faktisk ditt valg.