Anbefalt litteratur

Landeplagen på engelsk

Det har vært et stort ønske fra svært mange lesere av "Islam. Den 11. landeplage", at boken oversettes til engelsk. Da kan den bli tilgjengelig for "hele verden", som mange har formulert det. Nå er ønsket gått i oppfyllelse.

Det er nå snart tre år siden Islam. Den 11. landeplage gjorde et fantastisk inntog i Norge – takket være titusener av entusiastiske borgere. Jeg er uhyre takknemlig for den minnerike reisen dere har gitt Landeplagen og meg. Det har vært en opplevelse jeg kommer til å ha med meg resten av livet.

Kan Trump stå opp?

Boken legger straks ut på ny reise. Denne gangen til USA og det internasjonale engelskspråklige samfunnet. Kan USA, ved Donald Trump, ta et grep for å presse totalitær islam inn i skammekroken, ja, da våger kanskje Vest-Europas ledere gjøre det samme?

Jeg vet med sikkerhet at Trump får et eksemplar i hånden, personlig signert til han og First Lady Melania. Det sørger oversetteren for, ved hjelp av guvernøren for Republikanerne i delstaten oversetteren bor i. Guvernøren er jevnlig i kontakt med Trump i DC.

Foredraget fra 1933, Kristendommen – den tiende landeplage av Arnulf Øverland, som er opphavet til tittelen på den norske utgaven, ville antakelig ikke fungert særlig bra internasjonalt. Boken er derfor omdøpt til Islam: Europe Invaded, America Warned. Hjelpen til å finne ny tittel fikk jeg av dere, så takk igjen for flott innsats.

For meg som forfatter er det aller viktigste følgende: Bokens budskap om et Europa som ulmer under totalitær islams økende makt, kan nå leses av enhver engelskspråklig.

Boken lanseres offisielt 24. oktober. Bøker er ankommet lager både i Norge og USA.

Her kan Islam: Europe Invaded, America Warned bestilles, og her er Facebooksiden til boken.

Boken foreligger nå på følgende språk: norsk, dansk, svensk, islandsk, finsk, polsk og altså engelsk/amerikansk.