Aktuelt

Siktet for å ha drept kona i brann

Den sudanske mannen i 20-årene er siktet for å ha drept sin sudanske kone i en brann i en leilighet i Egersund.

På mandags kveld fikk brannvesenet melding om sterk røykutvikling i en kjellerleilighet i Fjellveien i Egersund. Huset har tre leiligheter, og da politiet ankom stedet fant de en omkommet kvinne i 20-årene i den aktuelle leiligheten.

Avdødes ektemann, som også er i 20-årene, er siktet for drap.

Politiet etterforsker saken for fullt for å få klarhet i omstendighetene rundt dødsfallet og hendelsesforløpet, hvor det er avhørt flere vitner og kriminalteknikere jobber på stedet. Det opplyses imidlertid at ektemannen var på stedet da politiet ankom, og omstendigheter rundt dødsfallet gjør at han er siktet for drap.

Politet vil ikke si noe om det var ektemannen eller andre som varslet politiet.

Ekteparet er opprinnelig fra Sudan og er ikke norske statsborgere, men politiet vet foreløpig ikke hvor lenge de har vært i Norge. Det er heller ikke fremkommet noen opplysninger om hvilket oppholdsgrunnlag de har.

Politiet foretar en rundspørring i det aktuelle boområdet og opplyser at de er svært interessert i tips i saken, melder Stavanger Aftenblad.