Innvandring

NRK og politiet kapitulerer for islam: Muslimske ledere «rydder opp»

NRK melder i lykkelige ordlag at ungdomskriminaliteten halverer seg fordi de har fått hjelp av religiøse ledere fra moskeen. Vi snakker altså om islams økende makt og et politi som kapitulerer. Velkommen til det oppsplittede Norge der islams makt fosser frem.

På radionyhetene i dag morges i statskanalen NRK fikk vi en gladmelding som kan tolkes som følgende: Kristiansand har vært plaget med ungdom som slåss og begår kriminalitet. Men nå går alt mye bedre. Etter at moskeen i byen sendte ut sitt «politi» som egne «natteravnere» i gatene, har problemene halvert seg. Og alle hjerter gleder seg?

Politiet hyller islams tropper i gatene, og sier dette om de unges reaksjoner på at religiøse ledere har inntatt gatene: Effekten er «fenomenal».

– Det har hatt en fenomenal effekt. De viste en helt annen respekt, og lyttet til disse muslimske lederne på en annen måte enn hvordan de lytter til politiet, sier politistasjonssjef i Kristiansand, Ole Hortemo.

Merk dere: En helt annen respekt. NRK prøver å forklare oss – gjennom de religiøse lederne – at grunnen til at de unge heller velger å lytte til dem enn politiet handler om følgende: – Disse ungdommene har vokst opp i en del av verden der de ser på politiet som korrupte, og mange har opplevd vonde saker med urettferdighet.

Sitatet er fra Talal Haydar, styreleder i Muslimsk Union i Agder.

NRK forstår ikke hva de formidler?

Opplevd vonde saker med urettferdighet, sies det, og derfor er de unge kriminelle og arrangerer slåsskamper, og bryr seg ikke om politi og rettsstat. Ja, dette står virkelig til troende. Hva med kristne minoriteter i Norge fra den islamsdominerte verden? Hvorfor er ikke de belemret med kriminelle unge som arrangerer slåsskamper? Dertil unge som definitivt – hvis de har vært barn i den islamdominerte verden – kan ha opplevd overgrep og undertrykkelse fra den islamske majoritetsbefolkningen.

Det vi ser er det samme som i enhver by av størrelse i hele Vest-Europa: islam fosser frem, det samme gjør segregeringen.

Disse kreftene rangerer innbyggerne etter religiøs tilhørighet: muslimer står over alle andre. Respekt for politiet – som anses som vantro – er på bunnivå. For NRK å innrømme dette, ser ut til å være en umulig øvelse. For selvsagt er det også slik at de unge har foreldre, og foreldre skal formidle noen verdier – som respekt for samfunnet de lever i, respekt for autoriteter, som politi og lærere. Uansett om de er «vantro» eller «troende».

Det NRK faktisk laget av reportasje i dag morges, var nok et eksempel på at «svenske tilstander», eller «islamske tilstander», som har inntatt Sørlandet. Kanalen forstår det bare ikke selv. Derfor er også et fenomen som «gangsterislam» tilhørende en annen planet.

Og Onkel Politi i Kardemommebyen forstår ikke at de står overfor en kapitulasjon – som de selv har tilrettelagt for ved å spille på lag med maktislam. Det hele er et begredelig skue.

Den dagen vi har buddhistiske ledere, kristne figurer, representanter for hinduismen eller sikhismen i våre gater for å få unge bort fra vold og kriminalitet, skal vi beklage vår konklusjon over her.

NRKs reportasje føyer seg inn i rekken av knefall for islam. NRK-ledelsen har bestemt seg for at islam skal fremmes som en positiv kraft i det kristenkulturelle Norge. Nettopp derfor hamres det også i ett på hijab som en slags «vår tids frelse» for kvinner.

Man tror knapt hva man opplever i Det Nye Norge.

Elefanten Respekt

Dette er ikke et isolert norsk fenomen. I eksempelvis Haag har borgermesteren tillatt organiserte salafister å patruljere gatene som ordensvakter. De unge har respekt for de religiøse, ikke de som er uniformert av staten og har voldsmonopol.

Spådom? Politikere og medier vil fortsette å hylle islamske ledere som «rydder opp», og fenomenet vil øke i årene som kommer. Islams makt vil vokse ytterligere og offentlige aktører vil fortsatt være villige til å gjøre seg selv blind og døv. Helt til de selv oppdager at det de gir fra seg er makt? Hvilket samfunn får vi da?