Integrering og integreringspolitikk

Norges nabo blir islamsk

De svenske politikerne velger islam som landets fremtid. Og fremtiden er rett rundt hjørnet. Om to år får Rinkeby en moské på 5 000 kvm og med 18 kupler. Vi kan vinke farvel til vår nabo?

Å følge utviklingen i Sverige er en depressiv reise. Det siste døgnet har vi rapportert om hijab-tvangen helt inn i førskolene i større byer i landet. Da jeg leste om denne tragiske utviklingen gikk tankene mine til Pakistan, et land jeg kjenner rimelig godt. Jeg vil påstå følgende: hijabtvang overfor jentebarn er langt sterkere i et land som Sverige, og også Norge, enn det er i Pakistan. I Pakistan er faktisk ikke hijab på små barn utbredt i det hele tatt.

Hijab på barn i Europa handler om en bevisst islamisering. Det er min klare oppfatning. Dere husker kanskje saken fra Haugesund, der en imam, ansatt på BI i Oslo, forklarte en forsamling menn hvordan man skal lure hijaben på hodet til døtrene sine.

 -Begynn å venne datteren din til å bruke hijab fra hun er syv år gammel. Da vil du ikke få problemer med at hun ikke vil bruke hijab når hun er i tenårene. (…) -Begynn å undervise datteren din (i islam) når hun er syv år gammel. Begynn å straffe henne (og sønner) når de ikke følger reglene når de er 10 år gamle. Dere har tre år med læring for at det skal bli en vane for barna, bli noe normalt. Hvis de ikke følger reglene, kan du straffe dem.

Dette er altså en «religion» vår politisk ledelse har sikret mer enn fotfeste i landet vårt, og enda sterkere fortfeste i Sverige. I Norge sponses dette økonomisk på linje med vår kirke.

Riksdagen i Sverige vil ikke forby fremmede stater å sponse islams utbredelse i landet sitt. Når det nå planlegges oppføring av en gigant-moské på hele 5 000 kvm, prislapp 100 millioner kroner,  i allerede ødelagte Rinkeby i Stockholm, kan vi nok vinke farvel til dette området. Rinkeby får spikeren i kista og blir det Frankrike omtaler som «tapt territorium».

Dette er altså en villet politikk. Merk dere dette: Det er villet politikk.

Foreløpig er det samlet inn tre millioner kroner til prosjektet, melder SVT. Lokale muslimer bak moskeen sier at de ikke skal ta imot penger fra utlandet, som fra Saudi-Arabia. Vel, da mangler de rundt 97 millioner kroner, og i «arbeidsløse» Rinkeby skal de altså hente inn dette beløpet?

Trots att det behövs mer pengar vill man börja bygga så fort som möjligt – och det med svenska pengar. Planerna har tidigare kritiserats på grund av utländska donationer från bland annat Saudiarabien, men de pengarna kommer man inte ta emot.

– Absolut inte! Det är ett avslutat kapitel. Pengarna ska komma från Sverige, det är vår förhoppning, säger Ibrahim Bouraleh.

Vår forhåpning. Tja, hvem kjøper den?

Moskeen blir symbolsk nok nabo til den nye politistasjonen i Rinkeby. Og som vanlig heter det at moskeen blir en møteplass for alle. Her kan man trene, gå på restaurant og studere islams tekster i et bibliotek. Og, altså, alle er velkomne.

Moskeen skal ligge på en høyde og vende mot Mekka. Har noen medier spurt hvilken ideologiske retning moskeen skla følge? Ikke det, nei. Det er bare et meninhetshus, altså.

Sverige blir islamsk, hvis det ikke – mot formodning – skulle bli et velgeropprør i landet til høsten, og/eller udemokratiske midler tas i bruk for å vinne Folkhemmet tilbake.

For en dyster tid vi lever i.