Innvandring

Nå får politikerne det de har bedt om

Kulturkollisjon. Islam i fri utfoldelse under dekke av «religionsfrihet». Informasjonshefte om hva vi skal gjøre i tilfelle krig. Mer snakk om innvandringsbegrensning, snakk vel og merke. De stakkars innvandrerungdommene på skråplan som kan fortelle oss at de er krenket. Drep og voldta så mange du klarer – strafferabatt følger, og ellers et behagelig fengselsopphold. Hva mer kan en by på en fredag?

I fredstid er det ikke så viktig med fast forankring, selv trær med grunne røtter klarer seg. Men når stormene slår inn, er man avhengig av røtter som henter næring fra noe annet enn samfunnets skiftende vinder.

Vi trenger røtter som går dypere og som gjør at treet kan hente næring og stå støtt i stormen.

Jeg leser i Klassekampen at vårt solsystem har fått en innvandrer som ikke oppfører seg som de andre. Denne innvandreren går «feil» vei rundt solen! Det øker visstnok faren for kollisjon med de andre planetene.

Kollisjon, dere?

Nicolai Sennels, dansk psykolog og terapeut har gjort noen interessante observasjoner fra ungdomsfengsler i Danmark. Han sier at det er store forskjeller mellom dansk og muslimsk ungdom, selv om ungdommene vokser opp under noenlunde samme (vanskelige) forhold.

Dansk ungdom blir oppdratt til å ta ansvar for sitt eget liv og ransake sine følelser. Muslimsk ungdom oppdras til å projisere sine problemer over på samfunnet. De tror de er urettmessig offer for rasisme og diskriminering. Årsakene ligger altså utenfor dem selv og det er derfor legitimt med hevnaksjoner.

Vi snakker om kulturkollisjon, eller hva?

Det viser seg at når danske pedagoger ønsker å gå i dialog, oppfatter muslimsk ungdom det som et svakhetstegn. Isteden for å sette klare grenser blir ungdommene tildelt enda flere fritidstilbud. Det bevilges ressurser til «gateplansprosjekt» og flere støttepersoner.

Har det fungert i Sverige, som ligger i verdenstoppen i skyting, voldtekter og gjengkriminalitet? Nope, og hvorfor i alle dager kan ikke ledende politikere i Norge – som nå ønsker å satse på samme medisin – lære av andres feil?

Abid Raja (Venstre) har fått en internasjonal pris i Washington D.C. fra organisasjonen International Religious Liberty Association (IRLA) for sitt arbeid for å fremme religionsfrihet. Gratulerer Raja! – men kan islam faktisk defineres som «religionsfrihet» etter artikkel 18 i Menneskerettserklæringen?

«Enhver har rett til tanke-, samvittighets- og religionsfrihet. Denne rett omfatter frihet til å skifte religion eller tro, og frihet til enten alene eller sammen med andre, og offentlig eller privat, å gi uttrykk for sin religion eller tro gjennom undervisning, utøvelse, tilbedelse og ritualer.»

Jeg har mine tvil. Kanskje det er på tide med en internasjonal pris for den som fremmer religionsbegrensning i det offentlige rom?

For når en «religion» oppfattes som en trussel mot den offentlige sikkerhet, helse, orden eller moral, eller andres rettigheter og friheter, snakker vi om mer enn «tanke-, samvittighets- og religionsfrihet». Trosutøvelsen – og ikke minst friheten til å skifte religion – kan rett og slett utgjøre en fare for et lands sikkerhet.

Det er friheten sin det!

Det blir aldri løyet så mye som før et valg, under krigen og etter jakten. Det kommende riksdagsvalget i Sverige er intet unntak. Sosialistene ror for harde livet. De lover et tryggere Sverige og strengere innvandringspolitikk – og det selv om de selv er årsaken til elendigheten med en liberal innvandringspolitikk som kan velte den svenske samfunnsorden.

Så kjøper heller ikke svenskene løgnen lengre og pilene peker nedover for sosialistene på meningsmålingene.

Midtøsten og Afrika har flyttet inn i Sverige, og nå forbereder svenskene seg på krig. En trykksak på hele 20 sider er sendt til 4,8 millioner husstander med gode råd om hva svenskene bør gjøre i en krigssituasjon.

I Norge diskuterer vi hvem som har skylda for steinkasting fra – helt uskyldige – ungdommer.

Siv Jensen sa forleden: «Å kaste stein på andre mennesker kan aldri forsvares, uansett. Punktum». Ja – hva er det egentlig mer å si om saken?

Har dere forresten hørt om ACAB? Det referer seg til en låt av fra The 4-skins (All Cops Are Bastards) og skal visstnok være et populært begrep blant en del muslimsk ungdom. Det sier i så fall en del.

Bare for å sette ting i perspektiv: Gunilla Persson (59), kjent fra TV-serien «Svenske Hollywoodfruer» ble tirsdag kveld arrestert i Florida, mistenkt for å ha stjålet et par solbriller. Hun risikerer fem års ubetinget fengsel. Norge kan derimot skilte med noe av det som må være verdens laveste strafferammer. Begår du flere drap eller overgrep får du strafferabatt. Mang en amerikaner lot seg nok overraske når de hørte at Anders Behring Breivik – nå Fjotolf Hansen – fikk 21 år.

Men hvem blir ikke tiltrukket av verdens snilleste og rikeste velferdsstat, administrert av det som må være verdens mest dumsnille mennesker? Mennesker fra Afrika, Asia og Øst-Europa må oppleve norske fengsler som et luksusopphold eller ferie.

Det heter at folket får de politikerne en fortjener. Nå får politikerne det folket de fortjener.