æreskultur

Er det noen som har en baufil å avse….?

Det norskpakistanske miljøet (og lege) Attiq Sohail ble nødt til å ringe krimvakta i natt - bare på grunn av ondskapsfull ærekrenkelse. Skribent-leger føler åpenbart at deres personlige trakassering ikke må offentliggjøres.

Det norskpakistanske miljøet (og lege) Attiq Sohail måtte ringe politiet i natt, og ifølge Lege og Det norskpakistanske miljøet, skribent (og lege) Attiq Sohail ble politiet så opprørt at de «oppfordrer deg på det sterkeste å slette den artikkelen fordi det er grov æreskrenkelse». Det dreier seg om to artikler på henholdsvis Document.no og Rights.

De [politiet] sa at hvis du ikke gjør det blir det en politisak. Jeg skal anmelde deg til politiet på dagen hvis du ikke sletter artikkelen.

Det er jammen flott med alt politiet sier via Det norskpakistanske miljøet (og lege) Attiq Sohail, du!

Som mobbere flest foretrekker Det norskpakistanske miljøet (og lege) Attiq Sohail å trakassere folk så grovt han kan i skjul, slik at ingen ser hva for en karakter han er. Han likte således veldig dårlig at hans triste forsøk på mobbing ble offentliggjort.

Men politiet er altså etter sigende like kjempekrenket som Det norskpakistanske miljøet (og lege) Attiq Sohail, så noen av oss regner dessverre med oppmøte av uniformert politi straks. Derfor har man allerede begynt å bake den ultimate fengselskake.

Så nå lurer vi bare på om noen av våre lesere har en baufil å låne bort?