æreskultur

18 år gammel jente død etter «fall fra balkong»

En mann på rundt 30 år er pågrepet etter at en ung kvinne på 18 år "falt fra balkongen" i natt i Botkyrka kommune. Så vi nok et æresdrap i Sverige?

Alarmen gikk om lag kl 02 i natt: En 18 år gammel jente/kvinne hadde gått i bakken etter såkalt fall fra balkong. Hun ble raskt brakt til sykehuset, men livet hennes stod ikke til å redde.

Politiet bekrefter at en mann er pågrepet, mistenkt for drap. Hvilken relasjon han hadde til den avdøde, opplyses ikke. Men det er overhengende sannsynlig at det er en familierelasjon ettersom «fallet fra balkongen» førte til pågripelse grunnet mistanke om mord.

– Det är inlett en förundersökning på mord, säger Daniel Nordahl, jourhavande förundersökningsledare.

Kjenner ikke relasjonen

Mannen avhøres nå i morgentimene, og påtalemakten skal kobles inn senere i dag, melder Aftonbladet.

Tidlig på 2000-tallet registrerte vi at unge kvinner av ikke-vestlig opphav hadde en «tendens» til å falle fra balkonger i typisk svenske forsteder. Vi har aldri registrert en samlet statistikk nasjonalt eller regionalt fra svensk politi om slike dødsfall. Man skal dog være særdeles naiv om man utelukker at slike «fall» enten kan relateres til æresdrap eller selvmord. Men hvordan bevise at den unge faktisk ble kastet i døden? I leiligheten vil det etter all, all sannsynlighet ha befunnet seg kun nære slektninger. Lojaliteten går til makten i familien, ikke til «den ulydige».

Rasisme, sier du det?

Politiet i Sverige har selv fortalt at de ikke har kontroll på innsiden av svenske gettoer. Som en politibetjent i Malmø sa det til fagbladet Dansk politi 20. september 2013: «Hvis vi forteller om de tingene vi ser i Rosengård, måtte vi finne ny jobb i morgen», ny jobb fordi i Sverige er den rådende konsensusen at virkeligheten knyttet til integrering og innvandring helst ikke skal settes ord på. Den neste anonyme politibetjenten sa det slik:

«Jeg er overbevist om at man her i Rosengård finner en overrepresentasjon av familier der det foregår vold – i forhold til resten av Malmø. Men
det er ikke en problemstilling vi kan ta opp som politi. Da vil vi lynraskt bli stemplet som rasister. Det gjør det også vanskelig å gå inn og lage en strategi for hvordan vi løser problemene.» 

Ofret på alteret

Denne politibetjenten nevnte nettopp «balkongflickorna», som de kalles i Sverige. Unge kvinner som «begår selvmord» i hjemmet sitt eller dør etter å ha «falt fra verandaen». Typisk var det mange (mannlige) familiemedlemmer til stede da «ulykken» skjedde. Som sistnevnte politibetjent sa det:

Det skjer «veldig mye bak de lukkede dørene og i de lukkede samfunnene » som politiet aldri får innsyn i, en «fornemmelse» han tar med
«seg hjem hver dag».

For en skjebne for disse jentene og unge kvinnene. Man kan knapt forestille seg opptakten til slike brutale mord og den angsten vedkommende må ha hatt i tiden forut for livets utgang.

Disse unge kvinnene ble for lengst ofret på de organiserte antirasisters alter, sistnevnte velsignet av den den politiske korrekte eliten. Skal de noensinne innrømme at de sviktet noen av de mest sårbare blant oss?