Vold og overgrep

Pedofile dopet og voldtok barn i 40 år

Perverse pedofile menn i Telford i England skal ha tjent seg søkkrike på å tvangsprostituere jenter ned i alderen 11 år. Myndighetene så på jentene som prostituerte istedet for det som var det åpenbare: De var ofre for grooming.

Det ser ikke ut til å ha en ende: Vi har tidligere rapportert at ifølge anslag fra Scotland Yard, er minst 5000 barn og unge sexslaver kontrollert av hovedsakelig britisk-pakistanske gjenger.

5 000 er en hel liten by.

Ny opprulling

Mirror avslører etter 18 måneders gravearbeid, at bare i byen Telford ved Birmingham, kan det være snakk om 1 000 ofre for grooming siste 40 årene. Igjen er mønsteret at myndighetene lokalt, politi og sosialarbeidere, snudde ryggen til ofrene. Ikke bare det. Man så på barna som prostituerte!

Mirror avslører at det skal være to pedofile menn som startet nettverket tidlig 80-tallet. De plukket ut jenter på et lokalt barnehjem. Jenter helt ned i 11-årsalderen ble dopet ned, fysisk mishandlet, voldtatt og solgt i sexslaveri til andre menn. De pedofile bakmennene skal ha tjent en formue på salget av barn.

Igjen ser vi det samme mønsteret som fra Rotherham-skandalen, som omfatter 1 400 jenter: offentlige myndigheter visste hva som foregikk, som sosialarbeidere. Mirror mener at sistnevnte visste om de groteske overgrepene mot sårbare jenter allerede på 90-tallet. Like fullt begynte ikke politiet å grave i saken før det var gått ytterligere et tiår.

Les om Oda (12), utsatt for seksuelle overgrep og voldtekt av to asylsøkere.

Rasisme?

Igjen ser vi også dette mønsteret: bakmennene er «asiatiske», altså pakistanere. Politi og andre vek unna i frykt for å bli oppfattet som rasister (!).

Er organiserte antirasister stolte over resultatet av deres livsverk?

Mirror har vært i kontakt med 12 ofre, som peker ut over 70 overgripere. Ifølge avisen skal skal overgrep ha skjedd så sent som for en måned siden. Ei jente på 14 år forteller til avisen at de pedofile bakmennene truet henne med at dersom hun avslørte det organiserte sexslaveriet, ville de gå etter hennes lillesøster, og også sladre til moren hennes om at hun var prostituert.De pedofile truet også med å sette fyr på hjemmet til jentas familie.

Nok et avslørende moment hva gjelder lokale myndigheters svik, er at denne jenta et par ganger i uka var på en lokal helseklinikk og hentet ut abortpiller. Ingen reagerte.

“Night after night, I was forced to have sex with multiple men in disgusting takeaways and filthy houses.

«I must have been getting the morning after pill from a local clinic at least twice a week but no one asked any questions.

Også drap

Et offer, i dag 47 år, forteller at da hun søkte hjelp hos legen sin, fikk hun høre at hun var mentalt syk og trengte medisinering.

Mirror forteller også at en mor og fire barn døde i forbindelse med grooming-skandalen. Huset ble påtent:

A mum and four girls have died in tragedies linked to the abuse.

Lucy Lowe, 16, was killed in 2000 along with her mother and sister after her 26-year-old abuser Azhar Ali Mehmood set fire to their house.

Cabbie Mehmood targeted Lucy in 1997 and she was just 14 when she gave birth to his daughter.

He was jailed for murdering Lucy, her mum Eileen and 17-year-old sister Sarah.

Den som tror at avsløringer som dette er ferdig, må nok tro om igjen. Vi frykter at liknende forhold skjer i Norge. Overhodet ikke i samme skala, men at dette kan skje jenter i Norge, er en logisk slutning. Vi har fått etablert betydelige miljø fra den islamdominerte verden også her, der respekten for ukrenkelighet og jenters frihet, ikke nødvendigvis står  førersetet.

Eller som norskpakistanske Jeanette forklarer denne kulturen. Den er empatiløs.