Islam

Imamen ljuger, og slik lures naivister

Video: Et fjernsyninnslag viser med all tydelighet den vanvittige kulturkollisjonen mellom moské-islam og våre godtroende sinn her oppe nord i Europa.

Vi er på innsiden av den beryktede Grimhøj-moskeen i Aarhus, den moskeen i Danmark som eksempelvis har produsert flest kjente jihadister til Den islamske staten. Moskeen ble også avslørt med lite hyggelige holdninger i TV2 Danmarks dokumentar «Moskeerne bag sløret». Det handlet blant annet om støtte til pisking, steining og andre former for drap.

Idyllen ble med ett over for Mads til høyre, den «liberale» og «tolerante».

Fiskeren og sympatisør med det nasjonalkonservative partiet Dansk samling, Nils, har med seg den vennlige naboen og forfatteren Mads, til imamen i Grimhøj-moskeen, Oussama El-Saadi. Mads er for å inkludere alt av mangfold, inkludert det totale enfoldet – hvis det er «etnisk» basert -, det enfoldet som imamen her representerer.  Og etterhvert kommer dette frem fra imamen etter at han servert løgner, krast påpekt av fiskeren Nils, som kan islam:

Full støtte til en verden under hele shariapakken.

Vi røper ikke mer. Dette innslaget er selvforklarende i forhold til hvordan organisert islam har kunnet vokse frem ved blant annet bruk av løgner og lureri.