Integrering og integreringspolitikk

Din hore! En hilsen til svenske kvinner fra en araber

Sensur på Facebook skjer stadig vekk. Men å legge ut levende bilder der man kaller svenske kvinner horer, og sier at man skal ta over "fuckings" Sverige, er helt ok for Mark Zuckerberg, grunder av Facebook?

Vi fikk tips om denne videoen i kveld. Hvis man tviler på hva som fører til gettoer, vold og hat, bør man ta en titt. Det er en svenske som heter Håkan Silversjö som har delt den på Facebook. Han stiller spørsmål ved at  «Netthetsgranskerne», et privat svensk initiativ som gransker og anmelder såkalte hatlovbrudd i sosiale medier, lar dette passere? De anonyme granskerne består av tidligere politifolk, jurister og IT-eksperter. I 20017 anmeldte de 600 personer for nærmere 2 000 mistenkte brudd. 

Granskerne har utviklet en programvare som retter seg mot kritikk av innvandring og innvandrere i sosiale medier. Dette har ledet til 77 tiltaler for hets mot folkegrupper, skriver Fria tider.

En 47-årig man från Boden dömdes exempelvis i oktober för hets mot folkgrupp efter att ha kallat Ikea-mördaren för «neger». En kvinna i 40-årsåldern i Luleå åtalades i januari för samma brott för kommentaren: «De lataste arbetarna i världen är somalier».

I februari dömdes en man i 55-årsåldern i Jönköping för att i ett Facebook-inlägg ha skrivit att muslimer ligger bakom en stor del av våldtäkterna i Sverige.

Det er selvsagt mulig at i disse eksemplene over her, finnes det grums som er helt uakseptabelt. Poenget vårt er:

Vi undres hva «Netthetsgranskerne» mener om denne videoen, der dette sies om svenske kvinner og Sverige:

«Hør din svenske hore. Vi er arabere. Vi er her for å ta over ditt fuckings land. Så gå ned på dine fuckings knær og sug  kuken min, din svenske lille hore. Allahu Akbar! Allahu Akbar! Din hore!»

Og så spyttes det i kamera.

Da minner vi om statistikken over anmeldte voldtekter i Sverige i 2017, totalt 7 230, altså ca 20 anmeldelser per dag.