Innvandring

Advarer mot Vestens fall

"Land kommer til å opphøre å eksistere, Vesten kommer til å falle." Dette sa Ungarns statsminister Viktor Orban i sin årlige tale til folket. Han pekte på den pågående ukontrollerte innvandringen og islams økende makt.

I april er det nasjonalvalg i Ungarn, og nasjonalkonservative Viktor Orban ligger an til å får fortsette i den øverste politiske stolen.

Orban beskyldte i talen Paris, Brussel og Berlin for å ha tilrettelagt for den kristne kulturens tilbakemarsj og ditto lagt veien åpen for islam.

 

Orban mener at Europa engang ikke innser at det er invadert, og peker særlig på masseinnvandringen fra Afrika. Og det er trekløveret nevnt over sin skyld, hender han.

Han manet frem et bilde av at et Vest-Europa som overtas av muslimer: «innfødte tyskere presses ut av de fleste store tyske byer, ettersom migranter alltid okkuperer storbyer først.»

Paris, Brussel og Berlin «vil at vi skal omfavne den politikken som har gjort dem til innvandringsland, som har svekket kristendommen og bidratt til spredning av islam».

Kristendommen er håpet

Orban mener kristendommen er «Europas siste håp».

Der har han ingenting å hente hos norske biskoper, som bevisst har banet en motorvei for islam, og som nå sist sier rett ut at de ønsker bønnerop fra minareter hjertelig velkommen på norsk jord.

Orban sa også at han frykter en kritisk splittelse mellom land i Øst- og Vest-Europa. Orban ønsker seg en global allianse mot migrasjon.

Orban: Kristendomen är Europas siste hopp.