Islam

Hykleriet til NRK har ingen grense

NRK stiller mikrofonen til rådighet for islamsk leder som rydder Frognerparken etter nyttårsfesten. Det gode eksemplet skal altså løftes frem. Men hvor var jentene og kvinnene? De bryr ikke NRK seg om?

Vi begynner å bli vant til NRK og Mullah-Eriksens hijab-reklame. I Iran kjemper kvinner nå for livet for å slippe slørtyranniet, mens jeg blir svært, svært overrasket om vi ser en kursendring i NRK i 2018: At kanalen slutter med aktiv hjabpropaganda.

Vi fikk en pekepinn i Dagsrevyen i går. Islam promoteres uten et eneste kritisk spørsmål. Det er ren hallelujastemning. Men vent litt: Hva om en kvinneundertrykkende kristen menighet hadde opprettet en tradisjon med å sende gutter og menn ut i parker for å rydde opp etter nyttårsaftenen? Hadde vi sett innslag i beste sendetid i NRK? Tro det den som vil.

«Norsk dugnadsånd, det norske samfunnet, virkelig?

«Muslimer for fred», kaller de seg, og har i ti år ryddet i parker etter nyttårsaften, proklamerer NRKs Hans-Jørgen Solli. I år ble det plukket både i Oslo, Kristiansand, Jessheim og Tønsberg, og det er ahmadiyya-muslimer som står bak.

«De slår et slag for det norske samfunnet og norsk dugnadsånd», sier Solli. Nei, dette er et tilbakeslag, Solli. Når halve befolkningen parkeres på sidelinjen i systematisk kjønnsfascisme, så har ikke dette noe som helst med det norske samfunnet eller dugnadsånd å gjøre – i alle fall det Norge vi skatter.

Ahmadiyya-lederen snakker endog om å så et slag for «toleranse». Hva med toleransen for jenter og kvinner like selvfølgelige rett til frihet?

Jo da, Solli sier at det var «bare gutter og menn» (30 i alt) som plukket søppel i Frognerparken. Hvorfor konfronterte han ikke arrangøren direkte med fraværet av jentebarn og kvinner?

Bare ikke jentene…

 

 

Ønske om «rettferdighet» for alle, som det sies fra mannlig hold. Bare ikke for hustruene og døtrene.

Gratulerer med reklameinnslaget, NRK. Det tok altså ikke mange timene inn i 2018 før dere var igang med propagandaen. Nei, deres jobb som statskanal er ikke å prøve å bedrive integreringsarbeid, ei heller å være fakkeltogjournalister.