Islam

NRK-sjef Eriksen med ny hijab-provokasjon

Hva foregår på bakrommet til NRK-sjefen?

NRK kjørte Faten Mahdi Al-Hussaini som lørdagsgjest. Dette fordi denne uken viser NRK en dokumentar der hun er hovedrolleinnehaver: «Faten tar praten» (om hijab og islam).

Fra studio gjør Nina Owing umiddelbart Hussaini til et offer, et offer for angivelig aggressive og truende nordmenn som ikke kan oppføre seg. Så provoseres det litt ekstra fra kanalens side ved at Hussaini introduseres ved første bilde iført bunad. Hijab + bunad = Norge, må vite.

Maktkamp og provokasjon

NRKs sjef Thor Gjermund Eriksen ser ut til å ha lagt seg i selen for å provosere flertallet av Norges innbyggere. Islamistenes viktigste ideologiske spydspiss i det offentlige rommet, hijaben, prøver kanalen ideologisk å renvaske. Hijaben skal normaliseres. NRK har rett og slett forelsket seg i det ideologiske tøystykket. Og normaliseringen går ikke minst gjennom gjentakende bruk av denne unge kvinnen – som dessverre ser ut til villig å la seg bruke av Eriksen og co.

Selvsagt synes de fleste av oss at det er leit at Hussaini opplever stygge personangrep i kommentarfelt på nettet. NRK på sin side, vet dog å bruke dette for alt det er verdt:

Skjermdump, NRK, lørdagsrevyen.

Det er nettopp dette at den ideologiske maktkampen for det multikulturelle samfunnet, der alle verdier er like gode, føres ved aktiv bruk av et ungt menneske, som gjør det så ubehagelig for oss som ser hvordan islamiseringen av Norge brer om seg. Vi som vil yte motstand mot den økende ufriheten i landet. Man ønsker jo ikke å kritisere et menneske, dertil en ung person. Det tar seg lett ganske dårlig ut. Dette vet Eriksen nok meget godt. NRK har nå personifisert hijaben til Hussaini, en trivelig ung kvinne vi bør ha dyp medfølelse med grunnet all hetsen hun utsettes for.

Hussaini på tur i skogen for å takle kritikerne og påfølgende stress.

Slik avspores den debatten Hussaini fremstilles som å ville ta gjennom hijab-dokumentaren. Hun skal svare «kritikerne» gjennom dokumentarfilen, heter det. Hun skal vise oss mangfoldet blant hijabbrukere.

Ja, det er sikkert et mangfold av meninger og motiver blant kommunister også.

-Aldri vært ekstrem

Hussaini «var aldri ekstrem» i sine yngre år (da hun var leder for sharia-tilhengerne i Stand4Hussain, formoder vi), sier NRKS Roaldsø. «Men hun hadde radikale meninger som ung», fortsetter han.  Hun hadde «et brennende hat mot alle som tilhørte sunniislam», forteller Martin Roalsø. «Folk fra andre trosretninger kunne dø, og de sto bak alle terror», fortsetter Hussaini.

Igjen er det dette med definisjoner og NRK: Ikke ekstremt å mene at det skal kappes, piskes og halshugges? Ikke ekstremt å bære et brennende hat i sitt indre mot 100-vis av millioner mennesker? Nei, kun væpnet jihad og terror er ekstremt i den kaklende hønsegården på Marienlyst.

Igjen; det er vi som påpekte hennes åpne bånd til ekstremisme som blir de onde. Det er dette som er NRK-regien: det hele handler om de gode versus de onde.

Hvorfor er ikke en ex-muslim lørdagsgjest? Hvorfor ordner ikke «Mullah Eriksen» det slik at en ex-muslim får en dokumentar produsert og vist i beste sendetid i STAS-kanalen?

Thor Gjermund Eriksen, kanskje like greit å konvertere slik at vi har en klar profil å forholde oss til? Fotomontasje:Rights

Man må dog spørre seg hva som er ondt. Er det ondt å stå opp for likestilling og mot kvinneundertrykking? Er det ondt å stå opp mot den motbydelige seksualiseringen av menn? Av jentebarn? Er det ondt å stå opp mot den pågående formørkelsen – islamiseringen – av samfunnet?

Selvsagt ikke. Det er nok heller mullahane som er de onde. De som aktivt jobber for å demontere friheten vår. Som også nekter å ta innover seg at det er en sammenheng mellom islam og terrorklosser som nå fyller det offentlige norske rommet.

Det er slike som Eriksen som virkelig skaper splid i samfunnet vårt. Majoritetens borgere av landet, 59 prosent, mener at det foreligger en fundamental kollisjon mellom islam (ikke politisk islam, men islam) og verdiene i Norge. Kun 13 prosent er uenige. Undersøkelsen har selvsagt ikke fått oppmerksomhet i NRK, ei heller resten av MSM, så vidt jeg har registrert.

Vi tror mange borgere i Norge er vel så oppgitte over den ideologiske maktkampen til NRK som oss. Overdosen har vi fått for lengst.

PS: I kveld, mandag 13. november 2017, ble norsksomaliske Shurika Hansen utestengt fra Facebook. Kanskje NRK skulle vie dette oppmerksomhet? Hun skrev:

«All respekt til Faten som er modig nok til å ta til motmæle mot sine kritikere. Jeg støtter hennes frihet og hennes plass i felleskapet.

Men, jeg får likevel ikke til å respektere NRK’s konstante behov for å fremheve hijab. Ikke eneste episode om skammen, frihetsberøvelse som mange jenter opplever volden og torturen som mange muslimske jenter opplever for å ikke dekke seg til og stigmatiseringen mot mange som kaster hijaben. Så skal dere si noe om mangfoldet, ta med alle aspekter ved den saken.

Ta med de som blir utestengt fra fellesskapet, ta med de som kjemper for å kle seg vestlig og som opplever mobbing, ta med de som blir drept for å «krenket» familiens ære ved å ikke kle seg i hijab, ta med angsten, ta med frykten og for all del, la Faten vise solidaritet med sine medsøstre som VIL befri seg fra hijab. De finnes det mange av, men denne rosemalingen av hijab gjør det svært vanskelig for noen å ta annerledes valg.

Bilde nederst er et godt eksempel på hvordan mange jenter og kvinner blir karakterisert. Men vi er ikke snacks, vi er kvinner!

Det er faktisk ikke så synd på hver eneste hijabist. Ikke hvis vi skal gå utifra NRK’s fremstilling av dette frivillige og moterike plagget. Som passer til bunad og fjellturer.»

Dette er altså for sterk kost for Facebook, men så er jo heller ikke Facebook redaktørstyrt. I motsetning til NRK.