Innvandring

Asylinnvandring: Sverige oppløser seg selv

Sverige går raskt mot tider som en fattig nasjon. I 2017 ga landet asyl til nesten 40 000 personer, fire ganger flere enn resten av Norden.

Folkhemmet går mot enda tøffere tider. Syvkløveret i Riksdagen har sørget for det. Man har snakket om vedtatte innstramninger, men asylvolumet i 2017 er på samme nivå som i 2016. Slik ser det ut for Sverige og resten av Norden (tall frem til november/desember i fjor):

Prognosen sier at rundt 800 000 kommer til å søke en eller annen form for opphold i Sverige i perioden 2017 – 2021.

Aldrig har skillnaden jämfört med våra grannländer varit så stor. Övriga Norden tar tillsammans bara emot en fjärdedel asylsökande jämfört med vad vi gör. Det är en siffra som förmodligen kommer att fördubblas med den påföljande anhöriginvandringen. 2017 beviljade Sverige totalt 135.459 uppehållstillstånd. Volymerna har i båda fallen historiskt bara överträffats av 2016, i efterverkningarna av den stora invasionen hösten/vintern 2015. Då fick totalt över 150.000 personer, till absolut största delen av manligt kön, stanna. Av dessa var över 71.000 asylinvandrare. Migrationsverkets prognos från juli 2017, som senare justerats ned något, räknar med att över en halv miljon personer kommer att söka olika former av uppehållstillstånd åren 2017 – 2021; över 800.000 om man räknar förlängning av tillfälliga uppehållstillstånd, vilket nu sker i nio av tio fall. Det är också rekordsiffror, sett över en jämförbar tidsperiod. Alla dessa fakta gör att vi snarare har en fortsatt invasion att vänta än en återgång till EU:s miniminivåer, vilket politikerna försöker få oss att tro på.

Les også: Et demografisk jordskjelv

De skal ha et sted å bo. De skal (aller helst) ha jobb. Vi vet nok i dag om hvor vanskelig sistnevnte er når innvandringen kommer fra den islamdominerte verden. Resultatet blir økende fattigdom, svart arbeid og høy kriminalitet.

Befolkningsutskiftning er altså ingen konspirasjonsteori. Det er akkurat det som skjer. Og med endret folk, får Sverige en endret kultur og et islam som etter all sannsynlighet vil dominere folks religiøse tro om kanskje ikke mer enn 10 – 20 år. 

Migrationsstatistiken 2017: Chockerande siffror