Aktuelt

Forbud mot julegudstjeneste, sier muslimsk leder

Muslimer må ikke finne på å gå på julegudstjeneste, er beskjeden fra "rogalendingen" Ahmad Abu Nima. Hva er straffen for å bryte forbudet?

Hva straffen er, får vi ikke vite. Vi får heller ikke vite hvorfor det å synge noen salmer på julaften under et kirkespir er forbudt/farlig. Fordi halal-journalisten ikke spør.

Den muslimske lederen Abu Nima, er ikke hvem som helst. Han er leder for Muslimsk fellesråd i Rogaland, som arbeider med tett dialog med de kristne (typisk anført av biskopen). Vi har lenge stusset over resultatene av denne dialogen. Hva snakkes det om? Hvem er det som gir, hvem tar?

Enveiskjøringen

Det er nemlig med interesse man registrerer gjennom årene den totale enveiskjøringen fra islamsk lederhold i Norge. Hver eneste gang – nær sagt – det eksempelvis jobbes med å få tillatelser til å åpne nye moskeer, får vi høre det: «Alle er hjertelig velkomne.» Som i Sandefjord, da Røde Korsbygningen ble moské. Altså hele byen, kristne inkludert, må gjerne komme til moskeen på fredagsbønn etc. Men motsatt er altså «haram»», forbudt. Det hele fremstår med en viss overdose frekkhet.