Vold og overgrep

De brutale voldtektene i Malmö: Endelig får vanlige folk si hva de mener

De fleste har fått med seg to forhold: 1. Det svenske folket er kuet av konsensuseliten. 2. Gjengvoldtektene fortsetter og fortsetter, mens politiet ikke gjør jobben. I går fikk endelig et kuet folk si sin mening på torget i Malmö. Se de sindige beboerne, gammel som ung, svensk som innvandrer. VIDEO.

Det måtte en frittstående journalist til før folket fikk si sin mening om den vanvittige utviklingen i byen Malmö med de brutale gjengvoldtektene. Joacim Lamotte la ut på landeveien fra Gøteborg etter å ha gitt beskjed på Facebook-siden sin (ca 142 000 følgere) at Malmös beboere var hjertelig velkomne til å møte frem på torget og fortelle om hvordan de opplever utryggheten i byen. Ikke minst i forhold til jenter/kvinner og den betydelige faren for å bli brutalt gjengvoldtatt.

Sindige og taletrengte borgere av begge kjønn møtte frem. Over 280 000 personer (kl 16.30, 20. desember 2017) har sett innslaget, der mødre eksempelvis forteller at ikke bare holder de døtrene inne, de går heller ikke selv ut døren etter mørkets frembrudd. Folk er dypt fortvilet og plasserer ansvaret der det hører hjemme: hos politikerne, hos politiet og rettsvesenet. 

«Dom har bytt ut befolkningen, så därför ser vi detta», sier en eldre gresk mann som har bodd i Malmö i 55 år. Han sier at nå er det dags for å bytte ut politikerne, «dom måste bytas ut!»

Les også: Gruppevoldtatt og påtent? Om 17 år gammel jente som nylig ikke bare ble voldtatt men også mishandlet så grovt at politiet sier de ikke har opplevd maken.

Lettelsen i kommentarfelt i ulike medier er til å ta og føle på. Endelig får man si, usensurert, hva man tenker.

Her kommentarer fra Samnytt.se (tilfeldig plukket fra toppkommentarer, over 400 kommentarer totalt):

Her er videoen, antakelig den som blir en av Sveriges mest sette i 2017 som er produsert av en journalist (og hedersmann).