Terrorisme og ekstremisme

Terrorens tid – klosser dukker opp overalt

Da har også Haugesund fått sine terrorklosser. Dette betyr antakelig at klossene vil dukke opp i alle større byer i landet vårt.

Tankene går til Frankrike som har innført permanent unntakstilstand. Den vil nok vedvare og kanskje utvides. Jeg vil anta at i min levetid (kanskje noen tiår til, hvis jeg er veldig heldig), vil vi ikke våkne en dag til at terrorklossene er fjernet. Vi må bare venne oss til å leve med dette, som det heter fra politisk hold.

Foto: Takk til innsender til fotoprosjektet om islams fremvekst i Norge.

Her er et bilde til fra samme innsender til Rights:

 

Amandasenteret i Haugesund eies av Steen og Strøm. Som de fleste nok har merket seg, publiserte Rights en artikkel for kort tid siden om de samme terrorklossene foran Oslo City.

Vi kunne da fortelle at eieren, Steen og Strøm, skal sette opp slike klosser foran alle sentrene sine i Europa for å sikre kundene mot terroranslag.

Det samme refereres det til i Haugesund:

– Dette er en ny sikkerhetsstandard fra våre eiere som har tatt konsekvensen av situasjonen i resten av verden. På bakgrunn av dette har de besluttet at alle sentrene deres skal gjøre sikringstiltak ved inngangspartiet, forklarer senterleder Ann Elin Marthinussen.

Send gjerne inn foto av sikring av slike sentre (og andre terrorklosser, som til norske mediers forskrekkelse – de er jo ikke akkurat tett på vanlige folk – på folkemunne kalles islamklosser og koranklosser) til fotoprosjektet, [email protected]. 

En stor takk til deg som sendte disse fotoene!