Bokanmeldelser

«Folkeboken»: Topp anmeldelse av Landeplagen i Danmark

Islam - den ellevte landeplage får strålende anmeldelse av en av Danmarks mest kjente forretningsmenn. Landeplagen omtales som "Folkeboken om islam i Europa".

Asger Aamund er en kjendis fra finanslivet i Danmark, og like kjent som aktiv samfunnsdebattant. Aamund fullroser Storhaugs islambok. Dette er den første anmeldelsen av den danske utgivelsen:

Hege Storhaug er en opdagelsesrejsende i vor tid og beskriver de samfund og de forhold, hun oplever på egen hånd, men som er lukkede eller svært tilgængelige for os andre. Storhaug tager os ved hånden og  lader os med hende som rejsefører besøge islams brændpunkter.

Vi er med hende i Pakistan, vi trænger ind i ghettoerne i Marseilles, Malmø og Tower Hamlets, vi konfronteres med mediernes og politikernes rodfæstede hykleri over for islam i praksis, og Storhaug afdækker de islamiske lederes strategier og planer for afviklingen af den demokratiske retsstat, der skal afløses af den totalitære islamiske formynderstat, når islam har vundet den fornødne styrke.

Storhaug  fremtræder ikke som en hidsig demagog  og debattør. Hun har sin research, sine kilder og sine facts i orden og fremlægger nøgternt og sobert sine observationer, som ikke desto mindre er ildevarslende  for det vestlige folkestyre.

Islamisternes langsigtede strategi

Gennem mange års dialog og debat med førende islamiske aktører kan Storhaug afdække den langsigtede islamiske strategi for både den norske og den europæiske samfundsudvikling:

Første fase er sikring af egen base ved at modsætte sig integration i det demokratiske samfund og samtidig vinde accept for forestillingen om, at muslimer er et forfulgt og krænket mindretal, der derfor har ret til positiv særbehandling.

Aamund mener Storhaugs skildringer av islam er «nøktern». Han avrunder omtalen slik:

Hege Storhauges bog er ikke skrevet for akademikere og politikere, men er en vaskeægte folkebog, der er uomgængelig læsning for ansvarsbevidste danskere, der bekender sig til det frie ord, folkestyret og retsstaten.

Du kan lese anmeldelsen hos det største alternative mediet i Danmark, Den korte avis: 

Asger Aamund: Her er folkebogen om islam i Europa – modig kvinde skriver bestseller

Boken kan kjøpes her.

Det blir paneldebatt mellom blant andre Asger Aamunf og Storhaug i København førstekommende mandag i regi av Trykkefrihedsselskabet.