Islam

Barn i Norge trenes til å bli islamsk leder. Se video

Denne norskfødte gutten har blitt trent opp til å bli islamsk leder siden han var fem år gammel. Hva sier Barnevernet?

Foran Stortinget i demonstrasjon.

Han brukes i politiske demonstrasjoner, enten det er for somaliere som skal returneres til Somalia, eller det handler om Palestina-saken, Israel, eller de burmanske muslimenes situasjon.

Han ble eksempelvis presentert slik av asylaktivister foran Stortinget: «Vi har klart å få med oss en av verdens kuleste kids her i dag. Noen har sikkert sett han før. Han er en hard core aktivist.»

SE VIDEO HER.

Han brukes også i bryllupsfeiringer, som her, i London, som bønnesanger:

Han brukes aktivt også i moskeer i Oslo, både overfor voksne og barn. Alt er tilgjengelig på YouTube. Det er bare å søke navnet.

Demonstrasjon for Gaza foran Stortinget.

Han trenes åpenbart av voksne. Han ser nemlig ut til blant annet å læres opp til fakter når han taler. Her for barn i moskeen 

Under her brukes det nå ni år gamle barnet foran den pakistanske ambassaden i Oslo i demonstrasjon for en pakistansk kvinne i USA dømt til 86 års fengsel for blant annet terrorplanleggingAafia Siddiqui.

«Søstre og brødre, Allah elsker rettferdighet.»

Her en video fra da gutten bare var fem år gammel.

Her er reklame for Det islamske forbundet (Brorskapet) og halalkjøtt, Islamsk Råd Norge. Gutten er en hovedtaler.

Merk at moren, Bushra Hussain, aktivt legger ut videoene offentlig, akkurat som flere organisasjoner og aktivister gjør. De er helt åpne på hva de holder på med: skape en islamsk leder av et barn. Hussain fremstår som Islam Net-sympatisør, altså salafist (lenke til hennes Facebook-profil).

Også NRK har også vist han frem. Her fra demonstrasjon for de som omtales som Rohingyamuslimer i Bruma, vist på NRK 13. september på 21.nyhetene:  Fra NRK-nyhetene. Skjermdump.  Se opptak her fra ovennevnte demonstrasjon 13. september i år.