Innvandring

Journalisters åpne avsky for Sylvi Listhaug

Det er med stor undring vi registrerer at journalister fra både NRK, TV2 og eksempelvis Dagbladet, helt åpent tilkjennegir at de avskyr Sylvi Listhaug. De går endog god for at William Nygaard advarer mot Listhaug med å plassere henne i kategorien "rasistisk fascisme". Hvis du ikke tro meg, trykk videre.

For sikkerhetsskyld sikret vi oss skjermdump fra William Nygaards status søndag 3. september, der Nygaard gikk til et «noe» skittent angrep på Listhaug. Av disse skjermdumpene kan vi presentere denne fotomontasjen:

Fotomontasje: rights.no

 

Ironivarsel

Introduksjonen til denne artikkelen om «undring» over journalisters åpne mangel på uhildethet, det var dessverre ironi.

Når man også ser aggresjonen fra norske journalister i Rinkeby forleden, anført av Finn-Ove Hågensen, TV2 og NRK-reporter Peter Svaar, har man for lengst forstått hva som foregår. Konfliktnivået vil øke – også etter valgkampen er over. Det er min spådom.