Innvandring

Motbydelig sex-trakassering av Sylvi Listhaug

NRK jakter på dritt om Sylvi Listhaug, og jammen får ikke statskanalen god uttelling. NRKs reporter spør en mann med somalisk bakgrunn i belastede svenske Rinkeby: "Men hva tenker du om henne? Hun er innvandrerkritisk." Svaret er dette: "Om hun er singel så har vi en somalisk mann i stallen til henne."

Dette fikk altså NRK ut av en ikke-vestlig innvandrer i Rinkeby. Om en norsk statsråd, hustru og mor til tre barn. Gratulerer, NRK.

Mer dritt

Hele MSM så ut til å være til stede på Sylvi Listhaugs besøk i Rinkeby for to dager siden. Jeg tok meg tid til å se gjennom opptaket på VGTV (litt over en halv time langt), og kan konstatere at MSM, anført av VG, TV2 og NRK, var på jakt etter Listhaug-drittpakker. Konflikt- og aggresjonsnivået er høyt og det er MSM som sørger for det.

Kristina var ikke med på VGs dritt. Kristina syntes til og med at det var «merkelig» av svensk statsråd å avlyse møte med Listhaug.

Ca. 13 minutter ut i sendingen ser vi VGs reporter spørre en bibliotekar på torget i Rinkeby, Kristina:

VG: -Listhaug har snakket en del om svenske tilstander. Etter hennes definisjon er det at man har tatt inn for mange asylsøkere og har for dårlig integrering. Og det er en av grunnene til at hun er her i Rinkeby. Hva tenker du om den forståelsen av påstanden svenske tilstander?

-Jeg forstår hva hun mener, svarer Kristina forsiktig.

-Er du enig med henne?

-Ja, jeg forstår hva hun mener, svarer hun nølende og tydelig beklemt.

Æsj da, Kristina var ikke på VGs side.

TV2s «fordommer»

Nå er de svenske tilstandene bredt rapportert i blant annet politirapporter om alle særskilt utsatte områder. TV2 har kanskje ikke fått dette med seg, tross de mange hundre artiklene om dette som er publisert i Norge, ikke minst av oss i alternative medier. Kanskje TV2-reporteren Finn-Ove Hågensen heller ikke fikk med seg Anders Magnus (NRK) sin reportasje fra Husby i samme Stockholm?

Uansett, Hågensen er ikke mindre frekk enn at han spør Listhaug om følgende på samme torg i Rinkeby etter hennes samtaler med offentlig ansatte:

Fikk du bekreftet dine fordommer?

Dette skjer ca 20 minutter ut i sendingen, og Hågensen fortsetter i en aggressiv tone. Han peker på «alt dette kaoset her (altså «hele» medie-Norge! min merknad), det er litt spesielt. Hva forteller det deg?»

Rinkeby torg denne uken.

Med stoisk ro svarer Listhaug:

-Det er en sak som tydeligvis er av stor interesse…

Hågensen avbryter henne:

Jo, men det er jo det at du kommer som er provoserende. Mange mener at det er litt respektløst av deg å komme hit.

Listhaug svarer faglig ved å peke på parallelle samfunn, hvorpå Hågensen igjen bryter inn:

-Men ser du slike tilstander rundt deg her nå?

Og MSM lurer på hvorfor vi er så mange som ikke har særlig respekt for dem lenger?

Toppen av nedrighet

Tross aggresjonen til TV2s reporter Hågensen, er det NRK som stikker av med «seieren». Også NRK jakter på dritt-uttalelser fra Rinkeby-beboere. Rundt 28. minutter ut i sendingen snakker statskanalen med menn av afrikansk opprinnelse. NRK insisterer på å få konkret svar på hva de tenker om Listhaug. Spørsmålet stilles slik:

Svaret hans er i tråd med hva NRK legger opp til: Totalt respektløst.

-Men hva tenker du om henne? Hun er innvandrerkritisk.

-Vi har Jimmi Åkesson. Vi har en galning i Holland. De finnes overalt. Folk som tror som hun gjør, forstår du. Men hun er velkommen. Om hun er singel så har vi en somalisk mann i stallen til henne.

Gratulerer NRK, ved Peter Svaar.

VGTVs innslag fra Rinkeby 29. august 2017.