Aktuelt

Gruppevoldtekt av 16-åring

En 16-årig jente i Kent i Storbritannia spurte om veien, det endte med at hun ble gruppevoldtatt gjentatte ganger.

Da en 16-årig jente fra Kent i Storbritannia i september i fjor hadde mistet siste tog hjem, dro hun til tilbake byen for å overnatte hos en venn. Her møtte hun fire menn som hun spurte om visste veien til aktuelle adresse.

Men i stedet for å hjelpe jenta, kastet mennene Rafiullah Hamidy (24), Shershah Muslimyar (21) og Tamin Rahmani (38) og en 17-årig (ikke navngitt) gutt seg over henne og dro henne til et soverom i leiligheten til den eldste voldteksmannen, Rahmani. Her gruppevoldtok de henne, melder BBC.

De dro deretter jenta ut av leiligheten og etterlot henne på gata hvor hun ble funnet gråtende av to tilfeldige forbigående.

Ifølge BBC understreket dommeren, Heather Norton, at det er snakk om en forferdelig handling mot en ung jente som var «ung, full, desorientert og sårbar'», og som antakelig var i god tro da hun henvendte seg til mennene. Men det endte altså med at hun ble presset ned på en madrass og gruppevoldtatt gjentatte ganger over en lengre periode.

Det opplyses at Rahmani har opphold i Storbritannia på ekteskapskontrakt og at han eier en pizza- og kebabutsalg i Kent. Hamidy flyktet til Italia etter overgrepet, hvor han ble arrestert av lokalt politi og returnert til Storbritannia.

Richard Vickery fra politiet i sier at mennene «»saw an opportunity to fulfil their depraved sexual desires and betrayed the trust she placed in them in the worst possible way».

Hamidy, Muslimyar, Rahmani og 17-åringen nektet seg alle skyldig i mai, men funnet skyldig. Nå er mennene dømt til 14 års fengsel hver, mens 17-åringen fikk syv år fengsel.