Innsparket

Amen

Godhetsposørenes grenseløse nestekjærlighet overfor innvandrere er så hyklerisk og ansvarsløst at det kan ta knekken på landet.

Oslos nye biskop Kari Veiteberg (56) beskrives som en blanding av pave Frans og Desmund Tutu, en hjertegod aktivist, som sier: «Tiggerne er en gave til oss, vi er heldige som har fått dem i gatene våre.»

Greit nok at hun ønsker å fremstå som snillesnill-biskopen, men har hykleriet ingen grenser? Ville det vært «en gave» om det var hennes egne barn eller barnebarn som var tiggere?

Nacka kommune i Sverige har kjøpt opp tre leiligheter til 14 millioner kroner for å plassere tre hustruer og 16 barn. Det blir travelt for ektemannen som må løpe i skytteltrafikk mellom leilighetene. Men han har allerede kommet til himmelen. Misbruket av skattebetalernes penger er derimot et hån mot befolkningen. Hvor lenge vil sindige svensker holde ut den politisk korrekte galskapen før trykkokeren eksploderer?

Marie Simonsen (Dagbladet 18.september) sier at Arbeiderpartiet må ta fastere og synligere grep om innvandring og asyl. Det kan ikke overlates til fløypartier og kommentarfeltene.

Det kan sannelig heller ikke overlates til venstrevridde journalister som Simonsen, de som alt for ofte koker over av vemmelige følelsesutbrudd og personangrep når de engasjerer seg i innvandringsdebatten. Utblåsninger som passer best i obskure kommentarfelt – som de samme advarer mot. De ser ikke skogen for bare trær.

Også Simon Frigessi Di Rattalma får spalteplass i Dagbladet (s. 31). Dagbladets redaksjon har det med å hjemme seg bak unge menneskers uvitenhet. Rattalma skriver:

«Jeg har bare et eneste inderlig ønske til Erna. Vær så snill og fjern Sylvi Listhaug hvis du virkelig er leder for et parti som står for ansvar, frihet og mangfold. Du skal vite at Sylvi ikke representerer dette på noen som helst måte. For meg er det ikke tilfeldig at høyereekstreme ideer og tanker har fått mer spillerom de to siste årene etter at Listhaug strekker grensene for ytringsfriheten hver blodige dag.»

Intet mindre enn hver blodige dag. Et ekko av medienes «quilt by association». Det er snuskete beskyldninger, kunnskapsløst og stygt skrevet, men likevel blir det satt på trykk.

Biskop emeritus Tor B. Jørgensen engasjerer seg for personer uten gyldig oppholdstillatelse i Norge. Han har blant annet oppfordret Den norske kirke til å ansette papirløse. På den måten er kirken delaktig i å undergrave asylinstituttet. Det er mange godhetsposører med ham som ønsker å sette kjepper i hjulene for en rettferdig og humanistisk innvandringspolitikk.

Thorbjørn Berntsen, Ap-nestor (Dagsavisen 11.september) : «Jeg tror det viktige nå er å finne ut av hva folk har vært forbanna på.»

Det er ikke vanskelig. Når Ap-leder Jonas Gahr Støre synes AUF-ideen om å ta imot 10 000 syrere på toppen av et overbelastet asylinstitutt, skal møtes med slagordet «nasjonaldugnad», ja, da sier det ganske mye om veien videre for Ap. Til og med tidligere Stoltenberg-rådgiver Sindre Fossum Beyer mener det er mange jobber som kan forsvinne. Hvordan skal da Ap få flest mulig med på laget?

Vi må bli tryllekunstnere. Ufaglærte jobber forsvinner i hurtig tempo samtidig som det ankommer flere innvandrere som blir NAV-klienter. Jobbene finnes ikke! Folket kjøper ikke de politiske partienes medisin med økte skatter for å finansiere innvandrerfesten. En slik omfordelingspolitikk er diskriminerende ovenfor egen befolkning.

«Økende ulikhet er en av de største utfordringene i samfunnet vårt, som vi må ta på alvor om vi skal bevare Norge som et godt samfunn. Her må Ap ta et enda tydeligere eierskap til debatten om ulikhet, sier Gerhardsen i Agenda» (Dagsavisen).

Ja, slik snakker en politiker. Politisk «eierskap» uten ansvarlige politisk løsninger skjønner vi ikke fungerer. For Gerhardsen må si som det er. Vi kan ikke fortsette hodeløs innvandringspolitikk basert på sinnelagsetikk. Mantraet om at vi hele tiden må utligne forskjellene og at «alle skal med» klinger hult og falskt. Ap skviser ikke egen befolkning ustraffet på den måten.

Gerhardsen: Det er ikke sånn at vi ikke snakker om innvandring i dette landet. Det er noe av det vi snakker mest om. Men vi diskuterer for lite hvordan vi skal få til en god og vellykket integrering.

Mer av det samme, med andre ord. Hun innbiller seg at penger løser alt, at alle har en rik onkel slik som Agenda. En rik onkel som gjør at hun kan heve lønn i million-klassen mens hun sprer sitt ansvarsløse budskap. Hun burde ta turen innom Grønlandsleiret i Oslo, der profeten Muhammed for mange er den foretrukket ledestjerne foran sekulære vestlige verdier basert på vitenskap og rasjonell tenkning. Da må det gå galt.

Du blir nesten kvalm av å se alle innvandrere inntullet i religiøse plagg i Oslo. Det er selvpålagt utenforskap. Gjengkriminalitet spirer i disse miljøene og hatet mot våre frihetsverdier fortsetter å gro, men Norge fortsetter å synge for full hals om en himmel full av stjerner, blått hav så langt du ser, en jord der blomster gror, kan du ønske mer?

Amen.