HRS i media

Det er offisielt!

Document.no og HRS ligger på henholdvis 10. og 15. plass over saker som blir mest delt generelt på sosiale medier, mens enkeltsaker regelmessig når toppen og dermed slår de etablerte mediene i antall delinger.

De islamkritiske nettstedene Document og Human Rights Service seiler opp på lista over medier som har flest delte saker i sosiale medier, skriver Klassekampen.

Torsdag klokka kvart over ti: Øverst på lista over de mest delte sakene i sosiale medier ligger Human Rights Services nettsak «Tar jihadister over Europa?». Den er ført i pennen av Hege Storhaug, og har nå nesten 2000 delinger i sosiale medier.

På andreplass ligger VG-artikkelen «87 sauer drept av ulv på under en uke» (1300 delinger), etterfulgt av nettstedet Document sin sak «Også Tsjekkia trosser EU: – Ingen migranter hit!» (800 delinger).

Hvilken norsk nettsak som ifølge analysetjenesten Storyboard er den mest delte på Facebook, Twitter og i andre sosiale medier, varierer fra minutt til minutt. Artikler fra tungvekterne TV 2, VG, NRK og Dagbladet spretter opp og ned på lista.

Men nå har også de islamkritiske, alternative nettstedene Document og Human Rights Service (HRS) seilt inn på topplistene og blitt værende der.

Les gladnyheten i Klassekampen.