Islam

Svine-instruks til skoleelever og foreldre

"Det ønskes at det ikke serveres svinekjøtt i barnebursdager eller vennegrupper. (...) Det er viktig å lære barnet selv opp til å spørre hva som er i maten, og ev. takke nei om det inneholder f. eks. gelantin..." Denne skriftlige instruksen er sendt foreldre på en norsk barneskole. "Jeg sitter igjen med følelsen at skolen begrenser min frihet til å servere det jeg ønsker i mitt eget hjem", sier en forelder som gjorde oss oppmerksom på svine-instruksen.

En etat, her ved en skoleledelse, sender altså et matdirektiv inn på voksnes private kjøkken. Sånn ser det ut:

Halal-instruks til foreldre fra en norsk offentlig barneskole.

Vi snakker om barn ned i alderen seks år. Forelderens eget lille barn har selv snappet opp at gelantin i godteri ikke må tas med på skolen når det er kosestund. Barnet har instruert foreldrene om å sørge for gelantinfritt godteri.

Kjøkkensjekk

Skolens ledelse er helnorsk, og blant de mange titalls ansatte er det ikke en eneste hijab å skue, ei heller «imam-skjegg». Ettersom dette foregår i en middelstor by, er det selvsagt også en moské i byen. Forelderen kan fortelle at en sentral leder i moskeen selv tok turen inn på et privat kjøkken for å sjekke om pølsene barna skulle få var halal, altså kyllingpølser. Hans barn deltok nemlig i bursdagen.

Skolens hjemmeside avdekker en skole med elever med flere titalls nasjonaliteter. Jeg undrer meg virkelig over dette: Hvorfor sier ikke instruksen noe som helst om at det for all del ikke må serveres oksekjøtt i noen varianter? Er kanskje rektor og andre uopplyste, og derfor ikke kjenner til det strenge forbudet i hinduismen mot å spise noe som helst som kommer fra MØØØ?

Hvorfor diskrimineres jeg? undrer Dagros.

Det er sagt før, og det gjentas her og nå: Mange nordmenn er uhyre ivrige etter å islamisere Norge. Den prosessen går fortere og fortere…