Eksterne skribenter

Mutti-Merkel

Merkel versus Listhaug. Det er forskjell på folk og folk.

I motsetning til VGs nedlatende intervju av Sylvi Listhaug (31.april) er Angela Merkels omtalt i svært positive ordelag i VG (2.mai).

Det er jammen meg forskjeller på folk og folk.

Mutti-Merkel 

Prestedatteren Merkel gikk fra å være en sjenert ung kvinne, med det hemmelighetsfulle smilet, til å bli en trygg og moden kansler.

Kjell Magne Bondevik husker Angela Merkel som hardt arbeidende, men litt usikker i starten, hvor hun utviklet kanslerautoritet etter hvert. Hun er ikke en brautende personlighetstype, men lavmælt.

Tidligere statsråd Bjørn Tore Godal: «Hun har vært rimelig trygg på seg selv, men kapslet det inn i en beskjedenhet.»

NATO-Jens sier «Angela Merkel er alltid godt forberedt og kan sakene til fingerspissene. Hun har en enestående erfaring og sjelden bredde som politiker.» «Merkel er et usedvanlig hyggelig menneske som alltid er oppmerksom. Jeg har mange gode minner fra møter og reiser med henne.»

Erna Solberg: «Jeg er imponert over det Angela Merkel har fått til, hennes resultater og evne til å finne kompromisser og retning. Jeg ser på henne som en ærlig og tydelig politiker.»

Det er altså ikke måte på hvor fantastisk Angela Merkel er i PK-kose-klubben. Sylvi Listhaug er definitivt ikke innenfor. Det er ikke tilfeldig. Ingen journalister stemmer Frp.

Listhaug er outcast, en usmakelig «frepper» som i motsetning til Merkels humane «åpne dørers politikk» er inspirator for en hel haug med nazister, ifølge VG. Hun puster til hatets glør når hun uten skam i kroppen fører en restriktiv og rettferdig innvandringspolitikk.

Derimot «mutti» Merkel med stort hjerterom, faller i smak i VG redaksjonen. Mutti-Merkel er innvandringsliberalist, for fri bevegelighet innad i EU og for å åpne opp yttergrensene til millioner av unge muslimske menn. Slikt premieres i spaltene med sympatisk omtale.

Angela Merkel er vokst opp i DDR og jobbet i Ministerium für Staatssicherheit. Det var Stasiarkivene som holdt oversikt over borgernes meninger og holdninger. Nå ønsker Merkel kontroll over sosiale medier og samarbeider blant annet med Facebook og Google. Til stor jubel blant redaktører og journalister.

Nå håper PK-klanen at Frankrikes nye wonderboy Emmanuel Macron skal redde EU-prosjektet. Den eliteutdannede tidligere bankmannen med bakgrunn fra investeringsbanken Rothschild, som gikk på elite skolen Ecole Nationale d’Administrasjon, er fortsettelsen på samme sørgelig ballade, det upopulære globale eliteprosjektet til EU.

Spørsmålet må bli hvor langt ned i grøfta vi må før vi blir kvitt globalistene?

Abraham Lincoln: «You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.»