Eksterne skribenter

Hva «den norske folkesjela» vil

Dagbladet er godt i gang med valgkampen for Arbeiderpartiet. Aps samrøre med LO står i dag Yngve Hågensen for, som forteller hva "den norske folkesjela" vil.

Eks-leder i LO Ynge Hågensen driver nå valgkamp for Arbeiderpartiet via venstrevridde Dagbladet:

«Den norske folkesjela VIL IKKE HA HØYEREPOLITIKK» 

Dagbladet 9. mai

Pressens kontinuerlige nedsabling av Fremskrittspartiet og forherligelse av statsministerkandidat Jonas Gahr Støre er et ganske kvalmende skue.

I dagens papirutgave har journalist Kirsten Karlsen intervjuet Ynge Hågensen som tordner mot Frps innvandringspolitikk.

Ynge Hågensen:

«Det handler om arbeid til alle og rettferdig fordeling.»

«Vår oppgave fremover er å mobilisere den norske folkesjela slik at vi kan videreføre det velferdssamfunnet som er bygd opp over årtier.»

«Jeg er skremt over Frps holdninger til flyktinger og innvandrere. Jeg vil minne om at for drøyt hundre år tilbake emigrerte 800 000 nordmenn til USA.»

Det fantes ingen NAV-kontorer på den tiden i USA. Det gjør det heller ikke i dag? Migranter må greia seg sjæl og du er din egen lykkes smed. I Kardemomme-landet Norge derimot kan du sette deg ned på sosialistenes gullstol og bli fôret med verdens beste velferdsordninger.

Løgnene lever i beste velgående i venstrepressen. Nå mobiliseres de på alle bauger og kanter. Alle autoriteter med litt tyngde skal opp og frem lyset – hamre løs og legge skylden på Frp for at velferdsstaten går sakte i oppløsning.

Igjen er alt snudd på hodet i bakvendtland.

Venstresiden er jammen meg helt ko-ko. Det er ganske skremmende å se hvordan den fjerde statsmakt jobber i team med det som til tider ligner et korrupt Ap med LO i ryggen – og nå Yngve Hågensen for å skape et inntrykk av at Frp er de ondes parti – når det er Frp som er den fremste leverandøren av en restriktiv innvandringspolitikk. Dermed er det Frp som muligens kan redde den siste rest av velferdsstaten, akkurat den som Ynge Hågensen ønsker å bevare.

Hågensen sier han var blant dem som ønsket kronprinsen og statsminister kandidat Jonas Gahr Støre som ny Ap-leder: «jeg tror han kommer sterkt», «han har lang erfaring fra organisasjonsliv, embedsverk og diplomati».

Mer presist sagt: Støre er en eliteutdannet superbroiler som har jobbet innenfor embetsverket hele sitt liv, uten noen særlig god kontakt med den virkelige verden. Han skal få skuta på rett kjøl. Hvor troverdig er det? Virkelighetsfjern tåkefyrste.

Hågensen er glad i å banne. Det går «faen» meg en kule varmt både her og der i Dagbladet. Skal det liksom gi hans rabiate følelsesutbrudd en slags ekthet, autentisitet, fra gamle arbeiderklassedager? Hahaha (et billig triks).

Det som er så tragikomisk er at det er venstresiden som har sviktet arbeiderklassen i Norge ved en uansvarlig innvandringspolitikk.

Ynge Hågensen må nok lete etter skurkene i egne rekker hvis han ønsker å redde «den norske folkesjela» – som tusenvis av nordmenn med målbevisst arbeid har bygget opp over hundrevis av år.