Politikk

Trump og mediene

I dagens Verdibørsen diskuteres fenomenet Trump. Nina Hjerpset-Østlie analyserer mediene og Trump.

Dagens Verdibørsen vier oppmerksomheten til Trump.

Er han her igjen? Antiglobalisering, anti -innvandring og høylytt nasjonalisme gir spørsmål om historien nå gjentar seg; er vi tilbake i mellomkrigstidas ekstremisme ? Og Trump.. er han da Hitler?? Verdibørsen spør om det og om den historiske sammenligningen er treffende eller hysterisk. De «gode» journalistene Journalister går i takt og mener å vite hva som er godt og hva som er vondt. – Nå mister de tillit, sier mediekritiker. Folkeavstemninger – et politisk redskap for de ulydige Folkeavstemninger har skiftet fra å være et politisk redskap for de lydige til å bli et redskap for de ulydige sier professor.

Her kommer også Nina Hjerpset-Østlie med en glimrende analyse av Trump og mediene. Hør, Hør!

NRK: Verdibørsen 28. januar 2016