Islam

Årets Osloborger med fundamentalisme i hjertet

Aftenposten har kåret årets Osloborger. Kanskje avisen ikke etterprøvde hans verdisyn. Aftenpostens sjefredaktør Espen Egil Hansen sa nemlig dette under utdelingen av prisen til Mohsan Raja: «Du representerer noen av de beste verdiene.» Raja følger bokstavtro islam, hvis vi skal tro hans egne uttalelser. «Det som er forbudt er forbudt», sier…

Aftenposten har kåret årets Osloborger. Kanskje avisen ikke etterprøvde hans verdisyn. Aftenpostens sjefredaktør Espen Egil Hansen sa nemlig dette under utdelingen av prisen til Mohsan Raja: «Du representerer noen av de beste verdiene.» Raja følger bokstavtro islam, hvis vi skal tro hans egne uttalelser. «Det som er forbudt er forbudt», sier Raja og viser til islams forbud mot homofili.

Raja og redaktør Hansen

Raja og redaktør Hansen

Mohsan Raja er altså blitt kåret av Aftenposten til årets Osloborger for dugnad for asylsøkere i Oslo. Av og til er det ikke nødvendig å utbrodere. Man kan rett og slett bare legge inn skjermdump fra Facebook.

mohsan.raja

mohsan.raja2

mohsan.raja3

Vel, vi vet jo en del om hva koranen og Muhammed tillater og ikke tillater. Jeg skal ikke si noe mer enn akkurat dette.