Innvandring

Stenger Finland grensene, øker folkevandringen til Norge

Et land uten kontroll over grensene sine, er et land uten kontroll over fremtiden sin. Dette ser ut til å gå opp for Finland. Innenriksministeren sier de nå vurderer å stenge grensen. Det vil i så fall få konsekvenser for Norge. Tilstrømningen hit må da nødvendigvis øke betydelig, slik vi…

Et land uten kontroll over grensene sine, er et land uten kontroll over fremtiden sin. Dette ser ut til å gå opp for Finland. Innenriksministeren sier de nå vurderer å stenge grensen. Det vil i så fall få konsekvenser for Norge. Tilstrømningen hit må da nødvendigvis øke betydelig, slik vi allerede så forrige uke med rekordmange ankomster. Tall fra EU forteller at kun 21 prosent av de som søker asyl, oppgir at de er syrere.

Det råder anarki i EU-systemet. Asylinstituttet fremstår som et regelrett koldtbord. Man flykter gjennom det frie Europa opp til Skandinavia og Norge. Finske politikere ser ut til å miste tålmodigheten med EUs tafatthet. Innenriksminister Petteri Orpo sier at hvis ikke EU finner en samlende løsning, må Finland forsvare sine egne grenser.  Innvandringen er ute av kontroll. Man vet ikke hvem som kommer, og man kjenner ikke motivene deres. De kan være alt fra reelle flyktninger, økonomiske migranter, krigere fra Den islamske staten, til kriminelle.

Migranter går ombord i tog og busser i Makedonia.

Migranter går ombord i tog og busser i Makedonia.

Politikernes fremste oppgave som folkevalgte, er å beskytte folket og føre en politikk som tjener landets borgere best. Finland sender signal om at man kun vil ta imot reelt forfulgte via et felles kvotesystem.

Nye tall fra Eurostat viser at i andre kvartal i år sier 21 prosent av asylsøkere som registreres at de er syrer.  Grunnet det omfattende salget av falske syriske pass, kan man altså ikke slå fast at de som registreres som syrere faktisk er syrere. I dagens situasjon kan vi alle bli en syrer, slik Nederlands statsminister Mark Rutte nå kan titulere seg som.

I dag kom nye tall fra Norge på hvor mange asylsøkere som ble registrert i forrige uke. Det ble rekord med 1 242 asylsøkere, hvorav 55 prosent sier de er syrere. Uken før der kom 790 personer, hvorav 420 oppga at de er syrer.