Innvandring

Nederlands statsminister er blitt syrisk flyktning

Ja, tittelen er helt korrekt. Mark Rutte, alias Malek Ramadan, kan nå ta turen til Svinesund og legge frem bevis på at han kommer fra Syria og trenger beskyttelse i Norge. NRK kan sikkert gjøre den samme tjenesten for statsminister Erna Solberg, men det ville kanskje ødelegge imaget norske medier…

Ja, tittelen er helt korrekt. Mark Rutte, alias Malek Ramadan, kan nå ta turen til Svinesund og legge frem bevis på at han kommer fra Syria og trenger beskyttelse i Norge. NRK kan sikkert gjøre den samme tjenesten for statsminister Erna Solberg, men det ville kanskje ødelegge imaget norske medier har lagt seg på i denne folkevandringstiden?

Det tok en nederlandsk journalist 40 timer å sikre seg et syrisk pass og ID-kort tilhørende Mark Rutte. Passet betalte journalisten Harald Doornbos 750 euro for.  Passet er utstedt i navnet til Malek Ramadan, mens på passbildet smiler Mark Rutte.

Statsminister og syreren Mark Rutte

Statsminister og syreren Mark Rutte

Så når mediene rapporterte på mandag at 420 av de 790 som i forrige uke søkte asyl i Norge er syrere, er nok det heller tvilsomt. Som vi har rapportert fra kilder i Politiets Utlendingsenhet, er det egyptiske, jordanske, libanesiske, tyrkiske, irakiske og flere andre nasjonaliteter i søkermassen ”syrere”. Derfor bør det hete neste mandag: I forrige uke søkte x antall personer asyl og fortalte at de var syrere.

Doornbos kommenterer ”stuntet” sitt slik: -Hvis vi kan kjøpe kvalitetsmessig gode syriske pass, da kan også IS-soldater og jihadister gjøre det samme. Slik kan de enkelt entre EU.

Dette er ektemannen min, skal vi tro en vielsesattest jeg besitter.

Dette er ektemannen min, skal vi tro en vielsesattest jeg besitter.

At det i denne delen av verden florerer med falske dokument, er en gammel kjensgjerning. Nettopp derfor kjøpte jeg meg en ekteskapskontrakt i Pakistan med Kong Harald. Vi giftet oss 17.mai 1993 i Islamabad. Ved de vestlige ambassadene i Islamabad anslås det at rundt 80 prosent av dokumentasjon som følger søknader om innvandring, ikke stemmer med virkelighetens verden.

Europas politikk kan vise seg å bli en katastrofal sikkerhetsrisiko for innbyggerne.